LG-KE 970 | Whatsapp?
-
Kiz arkadasim Almanya'da oldugundan mesajlasmak cok pahali ben de whatsapp olabilir diye dusundum fakat emin degilim programinin olup olmadigina. Gidip oradan 7 € ucret karsiligi internet paketi alarak rahatca mesajlasabiliriz.
LG - KE 970 icin whatsapp programi var midir? Eger var ise indirecegim programin versiyonu falan onemli midir?
Simdiden tesekkurler. -
Telefon Android değil sanırım. Diğer telefonlara göre de Whatsapp yok diye biliyorum.
Android olsa Whatsapp'ı kurabilirdin. -
gidin tweeter dan hesap açtırın ordan mesajlaşın aga.
-
ios, android, blackberry, windows mobile yazılımı olan bir telle takasla telefonunu.. huzur içinde mesajlaş.. hatta whatsup harici viber kurarsın.. wifi üzerinden operatöre gerek kalmadan beleş beleş konuşur hasret giderirsin kontor derdi olmadan..
-
Heima bunu yazdı:
-----------------------------ios, android, blackberry, windows mobile yazılımı olan bir telle takasla telefonunu.. huzur içinde mesajlaş.. hatta whatsup harici viber kurarsın.. wifi üzerinden operatöre gerek kalmadan beleş beleş konuşur hasret giderirsin kontor derdi olmadan..
-----------------------------Aramak sorun degil. 20 Euro 1.000 dk. Turkiye'deki tum heryerde. Diger isletim sistemleri disinda olmamasi kotu olmus. Symbian icinde var, Java icin yok ama. Bir cikar yol bulacagiz artik. Tesekkurler ederim yazanlara.
-
whats up uygulamasını yükleyip kullanabilirsiniz bence msjlaşmaksa sadece olay bunu araştır anlarsın.