LG KM900 Arena Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

Benim emektar telefonu bugun servise verdim ama eski sevdiğim makinayı tekrar bulabileceğime emin değilim. Bu sebepten teknolojik manada da bikaç sınıf atlayıp üstün bir makına alacağım. Şimdi benim isteğim bu telefona sahip olan yada olmuş birileri varsa yorumları. İyidir-kötüdür biraz açıklayarak olursa. Bunun haricinde aynı klasmanda ve fiyat aralığında da farklı model önerilerine açığım.

Not: Nokia 5800 ü önermezseniz sevinirim zira benden önce tüm türkiye ye sebil gibi dağıtmışlar sanırsam:)

lg

bu da makinanın görünümü

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    twilight_flame
    twilight_flame's avatar
    Erkek

Hocam telefon kullananlardan istemişsin ama bir yorum bırakayım. Yanlış görmüyorsam bu telefonun belirli bir işletim sistemi yok. Yani birşey yükleyecek olursan sorun yaşayacaksın. Bu fiyata android ya da symbian işletim sistemli telefonlara yönelmeni tavsiye ederim.

Ben olsam android alırdım ama son maddi durumum nedeniyle bende 6 gün sonra 5800 alacağım. Fiyat performans olarak tüm ihtiyaçlarımı karşılıyor.

Bence sende bir işletim sistemi olan telefonlara yönelki ileride keyfine göre kullanım alanlarını arttırabilesin.

Sevgimizin Bittiği yerde Nefretimiz Başlar...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

Tahribat bu telefonu pek tutmamış anlaşılan

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
Toplam Hit: 1107 Toplam Mesaj: 3