LG Laptopta Format Sonrası Cıkan Sorun
-
dun gece bi tanıdıgın laptopuna format attım.
model R590-U.ARL3BT. lg'nin sitesinden gerekli driverları indirip flashla laptopa attım ve kurdum.
isletim sistemi home premium 64 bit bu arada.
driverları kurmama ragmen ag denetleyicisi inadına sorun cıkarıyor. guncellestirme istiyor.
cıldırmama az kaldı. ilk defa format sonrası böyle bir sorun yasıyorum.
ne yapabiliriz ?
-
Hocam bilmiyorum alakası var mıdır ama bende de lenovo laptop var vista ile geldi alet. Bi süre kullandım vistayla sonra format attım w7 yükledim ekran titreme yapmaya başladı bi süre sonra, servise gönderdim geldi(format atmamışlar) yine aynı sorun. araştırma yaptım biraz w7 den kaynaklanan bi driver sorunuymuş, şimdi vista var sorun da halloldu. biraz uzun oldu ama belki benzer bi sorundur seninki de.
-
Driver'ları tekrar kurmayı denedinmi :) denemişsindir fakat bir söyleyim dedim :)
-
madrew bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam bilmiyorum alakası var mıdır ama bende de lenovo laptop var vista ile geldi alet. Bi süre kullandım vistayla sonra format attım w7 yükledim ekran titreme yapmaya başladı bi süre sonra, servise gönderdim geldi(format atmamışlar) yine aynı sorun. araştırma yaptım biraz w7 den kaynaklanan bi driver sorunuymuş, şimdi vista var sorun da halloldu. biraz uzun oldu ama belki benzer bi sorundur seninki de.
-----------------------------ya bunda yine home premium yüklüydü zaten.
@sezeruludag
denedim ama inadına tekrar deneyeyim :S
-
sorun devam ediyor. up..
-
hocam bikere bilgisayarın w7 ye uyumlu olup olmadığını kontrol etmişsindir umarım driverleri indirirken ona göre indirmişsindir ve hepsini indirmişsindir. şayet pc yüklediğin işletim sistemine uygun değilse driverlerdan birkaçı böyle hatalar veriyor yüklenmiyor..
edit: şimdi baktım uymlu win 7 ye ama kategoriye ayırmamış driverleri ve bayağı bir driver var. bütün ağ denetleyicilerini indirp dene hocam kesin eksik kurulan vardır