folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder LG Lv5500 Tv De Kullanılan Sihirli Uzaktan Kumanda Alıcı Göz Problemi...

LG Lv5500 Tv De Kullanılan Sihirli Uzaktan Kumanda Alıcı Göz Problemi...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    suderin
    suderin's avatar
    Erkek

elektronikçi arkadaşlar,Lg nin sihirli kumandası tv nin usb portuna takılan bir alıcı göz(dongle)CP2102usb to uart bridge controller ile çalışıyor ilk bir ay sorunsuz çalıştı ama sonra kumandayı görme mesafesi 1 cm 'e düştü driverını bulabilirsek update yaparak sorunu çözebileceğimizi düşünüyoruz ...anlayan arkadaşlar yardım lütfen teşekkürler...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyif Pezosu
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo

bu cihazi ve nasil calistigi hakinda bilgi bulabilecegim bir yer varmidr ?

Bana balık tutmayı öğretmeyin; ben balıkçı değilim. Felsefe yapmayın. Ben şefim, aşçıyım. Bana parasıyla balık verin; sushi yapıp satayım, hepimiz karnımızı doyuralım. Yoksa hepimiz balıkçı olursak, bu gölde balık kalmaz. Sürdürülebilir olmalıyız. Çünkü bugün aç bıraktığınız insan, yarın karşınıza harami olarak çıkabilir; kendine de size de zarar verebilir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    suderin
    suderin's avatar
    Erkek

LG türkiye sayfasında ürünlerde AN-MR200 sihirli kumanda. RF olarak çalışıyor alıcı göz tv nin usb portuna konuyor kumanda tıklanınca kayıt yapıyor ve ekranda işaretçi görünüyor rahatça internette geziliyor...

Toplam Hit: 1008 Toplam Mesaj: 3