Lg Nexus 4 Distribütör Garantisi Sng İletişim
-
merhaba müridler.
Lg nexus 4 alacağım resmi distribütör garantisi sng iletişim tarafından yapılıyormuş.
Şikayetvar'a baktım hiç şikayet yoktu,bu firma nasıldır garanti servisi nasıldır bilen müridler varmı?
Lg'nin resmi türkiye distribütörü bu firmaymış,galiba tüm lg ürünlerine bu firma bakıyor.
Tecrübesi olan müridlerden fikir almak istedim.
-
SNG Şengüller iletişimin yan kuruluşudur. Şengüller hakkında şikayet varmıdır bilmiyorum bakmak lazım..
Ayrıca şöyle bir açıklama var bıraktık falan diyor burada LG hakkın da
http://www.senguller.com/hakkimizda/grup-sirketler/sng-ithalat-ve-ihracat/
kardeşim LG Türkiyedende bilgi alabilirsin istersen
Edit: Bilgi notu eklendi..
HAKMAN tarafından 20/May/13 19:05 tarihinde düzenlenmiştir -
Şimdi baktımda 2011'e kadar herkes aşırı memnun sonrasında çok bozduğunu söylüyorlar.
Telefon resmi distribütör garantili ve baktığımda da heryerde şengüller çıkıyor başka nereden garantili olabilirki :S
Ayrıca burdan almazsam diğer seçenekler teknosa ve turkcell.
Yani servislerinin daha iyi olma ihtimali yok galiba. Teknosanınki çok kötü diye biliyorum ama turkcell hakkında fikrim yok onlar nasıldır sizce?
Edit:2. el alıyorum hocam. ya teknosa ya turkcell yada resmi distribütör garantili var başka yok.
pcdoktor636 tarafından 20/May/13 19:06 tarihinde düzenlenmiştir -
Tamamen kişisel fikrimi yazıyorum .. Teknosanın çok sorunlu olduğunu duydum Şengüller hakkında iyi yada kötü diyecek kadar ortalama yok bazıları memnun bazıları değil.. Turkcell bilgim sıfır. Umarım daha bilgi arkadaş çıkacaktır..
-
updullah.
Turkcell ve teknosa garantisi nasıl müridler? (gerçi teknosanın çok kötü olduğunu biliyorum ama)
-
Hocam ben turkcellden aldım aynı telefonu aman diyim alma çok sağlam geçiriyolar tavsiyem yurtdışından getir burada kayıt ettirt. Teknosa turkcell garanti ne olursa olsun bişeye yaramazlar. Garantilik durumda lg nin servisine götürürsün zaten aldığın faturayla.
-
pcdoktor636 bunu yazdı
Şimdi baktımda 2011'e kadar herkes aşırı memnun sonrasında çok bozduğunu söylüyorlar.
Telefon resmi distribütör garantili ve baktığımda da heryerde şengüller çıkıyor başka nereden garantili olabilirki :S
Ayrıca burdan almazsam diğer seçenekler teknosa ve turkcell.
Yani servislerinin daha iyi olma ihtimali yok galiba. Teknosanınki çok kötü diye biliyorum ama turkcell hakkında fikrim yok onlar nasıldır sizce?
Edit:2. el alıyorum hocam. ya teknosa ya turkcell yada resmi distribütör garantili var başka yok.
LG nin servisi iyi hocam her konuda yardimci oluyorlar
-
O zaman bu hafta o telefonu alıyorum inşallah müridler.
Kılıf,jelatin,kulaklık,şarj aleti vs her şeyi tamam,22 ay daha lg garantisi var(distribütör firma hangisiymiş onu bugün öğrenicek)
Fiyat 1.000 lira sizce iyimi.
Telefonda hiçbir çizik falan yok kılcal dahi yok.