LG P503

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar pc suite ile güncelleme yaparken sarı bi ekranda emergency mode!! yazdı ardından telefon kapandı açılmıyor. Henüz bugün aldım bu cihazı ne yapabilirim ? Olayı nedir yani ? Nasıl açıcam :S

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustaphachan
    mustaphachan's avatar
    Erkek

1. connect your phone in emergency mode to the windows pc.

2. check the device manage, to see if there any lg hardware there, don't run the lg update tool now, and you should previously install the lg driver first

3. if you see the 3 lg hardwares, disable the modem one, i found this one make the connection dosen't work when run the lg update tool in emergency mode.

4. just run the lg update tool, it will detect you phone and update itself, even it stop at 4%, if you get luck, you can wait it finish or disconnect the phone, your fastboot should be back.

bi dene istersen hocam şunları

# birikimini önyargı ve yalanlara hizmet etmek için kullanan kültürlü bir insan olmaktansa maymundan gelmeyi tercih ederim.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek
    yok olmadı hiç bişey olmuyor telefon kapandı ve artık acılmıyor vay anasını ***im yaa deliricem. Var mı bu olaydan anlayan yada garanti dışı mı kalıyor güncelleme sırasında bu şekilde kapanınca bilen var mı ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CiRKiN
    CiRKiN's avatar
    Erkek
    Tekrar yazılm yükletmen gerek tahminımce

JACK TİESTO TAHRİBAT ... FAKİR BİR ŞİMAL KİLİSESİNDE ŞEYTAN İLE RAHİBİN MACERASI
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

merak ettim yeni telefonu neden kurcalarsın

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek
    neyse bu konuda havada kalmasın başına gelen olursa izleyeceği yol LG Müşteri Hizmetlerini arayarak telefonum güncelleme sırasında kapandı bir daha açılmadı dedim kargo ile gönderin dediler kargo ile gönderdim birebir sıfır güncellenmiş telefon ile değişimini yaptılar.

Toplam Hit: 2123 Toplam Mesaj: 6