folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder LG Teknik Servisi Hakkında Şikayetçiyim Ne Yapabilirim?

LG Teknik Servisi Hakkında Şikayetçiyim Ne Yapabilirim?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    harddeath0070
    harddeath0070's avatar
    Erkek

merhaba arkadaşlar biz media markttan LG çamaşır makinası aldık gelip kurdular.3-4 makina çamaşır yıkandıktan sonra makina (LE) diye bi hata verdi kullanım kılavuzuna baktım motorda aşırı yüklenme var arızasıymış talimatlarda makinayı fişten çıkarın ve servisi arayın yazıyodu aynen öylede yaptım.servis geldi bize öne sürdüğü bahane makinanın fişten çıkarılıp takılmaması gerektiğiymiş ara kablo kullanıyoruz biz tamam dedik makinanın yanına priz yaptırdık.Bu sefer arza bi daha verdi makina hiç çalışmaz oldu adam bi alet getirmiş voltajı ölçmek için bizim prizde 210 volt varmış makina 220 voltmuş :S öle saçmalıkmı olur yahu dedik makinanın motorunu açtılar.içinde vida unutulmuş o vidada  motorda bi bobinaj telini kopartmış yedek parça getireceğiz dediler.1 hafta oldu ses yok gelicek gelicek diyolar.

1.sorum ne kadar süre içerisinde getirmeleri gerektiği?

2.sorum makinayı iade etmek için bi yol varmı?

3.sorum ilk arıza ile parçayı getirmeleri arasındaki süre 21 günü geçti bu bir koz olabilirmi?

4.sorum ben bu LG servisini ne yapayım ?

Kafan seni dağıtmadan sen onu dağıt...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

tüketici hakkına başvurcağını söyle 

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    harddeath0070
    harddeath0070's avatar
    Erkek

öyle bi korkutmak aklımda var zaten.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek
    Burası türkiye amerikadan iphone alırsın türkiyeye gelirsin global garantisi olan cihaz türkiyede garanti dışı kalır .
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blmrt
    blmrt's avatar
    Erkek

tüketici haklarına başvur süründür ibneleri

İnsanlar çok değişti, dikkat etmek lazım. Biriyle el sıkıştıktan sonra beşi de yerindemi diye parmaklarını saymak zorundasın
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

sikayetvar'a yaz mutlaka etki eder.

Amphetamine Logic.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

LG nin Türkiye müşteri hizmetlerini ara ve üst kademeden birini istediğini söyle. Şikayetini ve memnuniyetsizliğini belirt, hukukcu olduğunu söyle ancak tehditkar konuşma. Sıfırı ile değiştirmeleri gerektiğini talep et. Ben arçelikten sıfır buzdolabı değiştirttim bu yolla.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLdPriNCe
    coLdPriNCe's avatar
    Erkek

garanti kapsamındaki ürünler için tamir süresi maksimum 30 gündür. eğer 30 iş gününden sonra tamir edilmediyse yeni ürünle değiştirilmesi gerekir. aynı sorun benim daha önce başıma geldi ve yeni bir ürünle değiştirildi.

hatta garanti belgesinde yazdığı şekliyle şöyleydi.

cihaz garanti kapsamı süresince aynı arızayı ikiden fazla verirse, cihazdan yararlanamama sürekli bir hale gelirse ve 30 iş günü içerisinde tamir edilemezse ürün yenisi ile değiştirilir.

De genio e de louco, todos temos um pouco!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek

coLdPriNCe bunu yazdı:
    -----------------------------

garanti kapsamındaki ürünler için tamir süresi maksimum 30 gündür. eğer 30 iş gününden sonra tamir edilmediyse yeni ürünle değiştirilmesi gerekir. aynı sorun benim daha önce başıma geldi ve yeni bir ürünle değiştirildi.

cihaz garanti kapsamı süresince aynı arızayı ikiden fazla verirse, cihazdan yararlanamama sürekli bir hale gelirse ve 30 iş günü içerisinde tamir edilemezse ürün yenisi ile değiştirilir.

ki bu 30 iş günü  yaklaşık 45 gün eder :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    harddeath0070
    harddeath0070's avatar
    Erkek

livane bunu yazdı:

coLdPriNCe bunu yazdı:

ki bu 30 iş günü  yaklaşık 45 gün eder :)

45 günmüüüüüüüüüü yuh be napıcaz biz bu çamaşırları :S

Toplam Hit: 976 Toplam Mesaj: 10