LG Tv Usb Kanal Kopyalama?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiL3MAN
    FiL3MAN's avatar
    Erkek

LG 43UF7787 tv var. usb den hazır kanal listesi atmaya çalışıyorum kanallar kopyalanırken hata oluştu (aygıt başlatma başarısız oldu) diyor. tv den anlayan var mı? frekansla tarama yapınca saçma sapan liste geliyor

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    3Dxsolid
    3Dxsolid's avatar
    Erkek
    FiL3MAN bunu yazdı

LG 43UF7787 tv var. usb den hazır kanal listesi atmaya çalışıyorum kanallar kopyalanırken hata oluştu (aygıt başlatma başarısız oldu) diyor. tv den anlayan var mı? frekansla tarama yapınca saçma sapan liste geliyor

Hocam ben de kopyalamistim bende de hata verdi. Kronik sanirim

Hayırlısı...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiL3MAN
    FiL3MAN's avatar
    Erkek
    3Dxsolid bunu yazdı
    FiL3MAN bunu yazdı

denemek için kendine tarama yaptırıp 3-5 kanal getiriyom onu tv den usb atıyom sonra tekrar usb den tv ye diyince onu yapıyor ama yerine başka hazır liste koyunca hata veriyor. başka liste uyumsuz belki diyorum tam tarama yapıp karışık listeyi alıyorum usb ye bilgisayar da program ile sıralama yapıyorum geri atıyorum yükle diyorum dönüp duruyor yükleme yapmıyor kafayı yicem. taramada öyle saçma sapan liste geliyor ki kumanda ile tek tek düzenleme çok uzun ve zor

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiL3MAN
    FiL3MAN's avatar
    Erkek
    3Dxsolid bunu yazdı
    FiL3MAN bunu yazdı

chatgpt ile birlikte hallettim. tam tarama yaptıktan sonra listeyi usb ye attım program ile liste düzenlerken sadece yer değişikliği yaptım kanal silmedim istediğim 20 kanalı sıraladım kaydet dedim kayıt bitince usb tv ye taktım yükledim oldu

Toplam Hit: 128 Toplam Mesaj: 4
lg kanal tv tv frekans