LG TV WEBOS - Web Tarayıcı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

Bu onun bunun tv sine kendi tarayicisi haric web browser kurulabiliyor mu? Heryerde uyumsuzluk ve ssl hatasi yaratmaya basladi silkicem.

Tesekkurler.

Kurtlar tasma takmaz....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Prens
    Prens's avatar
    Erkek

Bende sunny kullanıyorum LG nin kendi playstore tarzı uygulamasında yok disardan da kurmadım garatisi yok diye ama YouTube dan bakarsan 3. parti olarak yüklüyorlar ordan yaparsın 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

Youtube da verimli bir sey göremedim

Kurtlar tasma takmaz....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek

rootmytv diye bir proje var. webos tv.ler rootlanip 3rd parti uygulamalar yuklenebiliyor. hatta bir donem tek tusla (kumanda tusu 5) webos tv rootlayan bir sitesi bile vardi. 

Github deposunda olmasi lazim, webos rootlandiktan sonra 3 parti uygulamalar yuklenebiliyor.

Ben daha sonra mi stick aldigim icin rootladiktan sonra birakmistim. 

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek
    LaNCeLoT bunu yazdı

Bu onun bunun tv sine kendi tarayicisi haric web browser kurulabiliyor mu? Heryerde uyumsuzluk ve ssl hatasi yaratmaya basladi silkicem.

Tesekkurler.

Ssl hatasi genelde tarih - saatle alakali olabiliyor. Sistemin tarih bilgisine (varsa) bakma sansin var mi?

Cileden cikaracak gibiyse 2. el raspi 4'u hdmi girisinden yapistir gec. Kablosuz klavye gibi ekstra harcama yapmamak icin realvnc ile telefon uzerinden cihaza uzak masaustu baglantisi ile baglanip cok rahat kullanabilirsin.

vatandaşa kafam girsin!..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiL3MAN
    FiL3MAN's avatar
    Erkek
    blackhammer bunu yazdı

rootmytv diye bir proje var. webos tv.ler rootlanip 3rd parti uygulamalar yuklenebiliyor. hatta bir donem tek tusla (kumanda tusu 5) webos tv rootlayan bir sitesi bile vardi. 

Github deposunda olmasi lazim, webos rootlandiktan sonra 3 parti uygulamalar yuklenebiliyor.

Ben daha sonra mi stick aldigim icin rootladiktan sonra birakmistim. 

çok uğraştım olmadı root işi zor girme. LG düz tv almalı smart boş

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

Arkadaşlar cevaplar ve emeğiniz için çok sağolun, root işi çok çetrefilli geldi bana da yüksek bir yerde takili tv zaten boynum agriyor bakarken lol. Onunla cebellesemeyeceğim root safhasında

Sadece 1 eski tip(teknoloji olarak) ama guncel data ve rakam sunan websayfasini surekli acik tutup , izlenebilir hale getirme lazimdi.

Elimde bi raspi var  raspi 1 B  mi ne, cok hantalda olsa acar herhalde bi onunla deneyecegim.

En lightweight os kurup.

Olmadi en kötü raspi 3  bakinayim cok ucuz fiyatlı diyorum, du bakalım Allah Kerim.

Kurtlar tasma takmaz....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KemikadaM
    KemikadaM's avatar
    Erkek

bende bir ara birkaç farklı şey için uğraşmıştım en son tv box alıp keyfime baktım :)

Ç.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek
    LaNCeLoT bunu yazdı

Arkadaşlar cevaplar ve emeğiniz için çok sağolun, root işi çok çetrefilli geldi bana da yüksek bir yerde takili tv zaten boynum agriyor bakarken lol. Onunla cebellesemeyeceğim root safhasında

Sadece 1 eski tip(teknoloji olarak) ama guncel data ve rakam sunan websayfasini surekli acik tutup , izlenebilir hale getirme lazimdi.

Elimde bi raspi var  raspi 1 B  mi ne, cok hantalda olsa acar herhalde bi onunla deneyecegim.

En lightweight os kurup.

Olmadi en kötü raspi 3  bakinayim cok ucuz fiyatlı diyorum, du bakalım Allah Kerim.

Raspi 3 alti versiyonlarda istedigin verimi alamazsin, 3'te kodi'yi kurarsan fazlasiyla is gorur. Facebook'ta ucretsiz iptv hizmeti saglayanlar baglanti paylasiyordu. Kurulum, ayarlamalar, alisma biraz zorlar ama sonrasi keyifli seyirler. 4 - 5 olursa direkt raspian kurup bilgisayar gibi kullanabilirsin.

vatandaşa kafam girsin!..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

2022 model LG webos Nanocell tv ve 2024 model TCL Google TV var bizde.

Görüntü ve ekran panel kalitesi neredeyse ikisinin birebir aynı fakat tcl de daha fazla dolby ses ve görüntü kodeği desteği var bu nedenle özellikle netflix ve amazon prime 4k içeriklerde bir tık daha iyi gözüküyor ama fark çok az.

Olay şurada değişiyor , LG WEB OS kullanımı çok kolay hızlı basit ve işlevsel ancak markette olmayan uygulamaları kuramıyorsunuz herşeyin alternatifini bulmak zorundasınız.

Google TV ise bildiğiniz android markette olan neredeyse herşey var ve istediğiniz uygulamanın apk sını hiç bir işlem yapmadan root vb. direk televizyona apk yı atarak kurabiliyorsunuz sorunsuz çalışıyor

ancak kanal geçişleri , tv açılma süresi , uygulamalar arası geçiş google tv de yavaş.

sanırım bu işi %100 iyi yapan bir firma yok daha, özelleştirilmiş sürümler ( Tizen Web OS ) hızlı ancak eksik kalırken

google tv android tv ise performans yönünden sıkıntılı.

bana soracak olursanız hangisini tercih edersin diye , kendim kurcalamayı sevdiğim ve daha fazla uygulamaya erişmek istediğim için google tv , ama anama babama bir tv alacaksam lg veya samsung alırım kullanım kolaylığı ve hızından ötürü.

senin olayın çözümüne gelecek olursak xiaomi mi box s al geç.

Toplam Hit: 625 Toplam Mesaj: 10
lg smart tv webos lg led tv lg tv