Lidyana.Com Tedarik Süreci
-
Selamlar,
Lidyana.comdan sipariş verdim. Öncesinde de stoklarınızda ürün var mı diye özellikle arayıp sordum. Eğer sepete ekleniyorsa stokta vardır diye cevap aldım. Bugün 3. günü ama hala tedarik sürecinde diyor. Hediye aldığım için zora sokuyorlar adamı. Bunu herkesin bilgisi olsun sipariş verirken geç gelmesini göze alması için yazıyorum. Şikayetvarda da bir dünya şikayet varmış zaten.
En kötü iptal talep edicem bakalım
edit: müşteri hizmetlerine yazdım durumu 5nde kargoya verilecek diyor. 3 iş günü oldu 5 iş günü. Kesin o gün de gelmeyecek alış-veriş yapmayın çok net
kajmerpac tarafından 02/Şub/18 10:09 tarihinde düzenlenmiştir -
Biraz önce de ürününüz gecikecektir diye mail geldi. buraya yazmamın amacı insanlar görsün ve böyle ciddiyetsiz yerden alış veriş yapmasınlar.
-
ben 1 hafta beklediğimi bilirim hocam ama sonunda geliyor sıkıntı olmaz lidyana'dan =)
-
Arda turanin sitesi twtterdan dm at bseyler yaz doner ;)
-
koray bunu yazdı
ben 1 hafta beklediğimi bilirim hocam ama sonunda geliyor sıkıntı olmaz lidyana'dan =)
Daha ne sıkıntı olacak ? Stokta var dedikleri ürün tedarik edilemiyor. Ecnebistandan mal getiriyorlarsa yazsınlar ürünlerimiz ayda bir Cinden gelen gemilerle tedarik edilmektedir. 30 ila 90 iş günü arası bekleyebilirsiniz.
-
italyan bunu yazdıkoray bunu yazdı
Daha ne sıkıntı olacak ? Stokta var dedikleri ürün tedarik edilemiyor. Ecnebistandan mal getiriyorlarsa yazsınlar ürünlerimiz ayda bir Cinden gelen gemilerle tedarik edilmektedir. 30 ila 90 iş günü arası bekleyebilirsiniz.
aynen hocam bence de baştan söylense ona göre alırız biz de. İptal ettim inş parayı da dedikleri zamanda yatırırlar