folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Life İs Strange ( Fix )

Life İs Strange ( Fix )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

life is strange episode 1 i yükledim oyunu açınca çalışmayı durdurdu hatası veriyor gördüğüm bildiğim tüm yöntemleri denedim ( yeni crack yeni update bölge ayarları v.s. ) olmadı younu başkabir yerden indirdim yine yok win10 kullanıyorum nasıl açabilirim 

I am Jack's inflamed sense of rejection
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

1- oyunu yönetici olarak çalıştır.

2- runtime dosyalarının eksiksiz olduğuna emin ol

http://www.sereby.org/site/aio

Yukarıdaki aracı kullanrak gerekli bütün runtiem paketlerini otomatik kurabilirsin.

3- Oyunu indiriken hangi sunumunu indirdin? Scene sunumu ve benim indirdiğim sunum sıkıntısız çalışıyor.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

hangi sürüm bilmiyorum da linktekini indirdim 

http://www.limitsizamca.org/oyunlar/pc-oyunlari/6375-life-s-strange-episode-1-flt-megaconz-mailru-userscloud-indir.html

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

hocam oyun episode başına 10 lira sanırım 2 saatten daha fazla sürüyor. Yani bir sinema parası. Bence fiyat performans uygun sayılır. Al gitsin steamden. hiç uğraşma crack ile update ile.

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

hocam steam kullanmıyorum ayrıca nette steam dan alıp sorun yaşayanlarda var

Toplam Hit: 978 Toplam Mesaj: 5
life is strange crack fix