folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Lifeless Planet Oynayanlar? Nasıl Oynanıyor?

Lifeless Planet Oynayanlar? Nasıl Oynanıyor?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

http://i.imgur.com/qYeDQLv.jpg

Az önce görüp indirdim oyunu. Ama bir türlü çözemedim arkadaş. Mekikle nereye düştüm ne yapacağım koşup zıplıyor ediyorum bi cacık göremiyor ya da bulamıyorum :D

http://www.youtube.com/watch?v=kk6Ztep7ymg

http://www.lifelessplanet.com/

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

Fikir güzel de bu oyun adamın psikolojisini bozmaz mı hocam hep tek başınasın.

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

oyunun amacı nedir hocam ? 

çok sıkıcı duruo ya

Ekerci tarafından 07/Haz/14 14:35 tarihinde düzenlenmiştir

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

Sildim oyunu ya.

Ben stress olacağım değil, stress dağıtacağım şey isterim.

Bu ne amk taştan taşa zıplıyorum paso düşüyor tekrarlıyorum olayı. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

asdsa :D oyun zaten stres yaratmak için tasarlanmış hocalar :D yanlızlık hissini en iyi veren oyun olacak falan diyorlardı hatta çıkmadan önce sanırım. uzaya düşünce yaşayacağınız hissi götereceğiz diyorlardı falan. içim gitti bu oyunada param yok alamadım steamden :) 

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek
    mRBerkay bunu yazdı

asdsa :D oyun zaten stres yaratmak için tasarlanmış hocalar :D yanlızlık hissini en iyi veren oyun olacak falan diyorlardı hatta çıkmadan önce sanırım. uzaya düşünce yaşayacağınız hissi götereceğiz diyorlardı falan. içim gitti bu oyunada param yok alamadım steamden :) 

Para vermene gerek yok hocam

warezi bugün düştüydü :D ben onu indirip başlamıştım.

Konu gizli olmadığından link vermeyeyim, sen google amcaya gidip Lifeless Planet-SKIDROW diye arat ;)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek

tamda torrent attım, youtubedan walkthrough videolarına kaptırmısım sonuna kadar izledim bütün hevesim kaçtı sildim:D

imza
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

Oyunu çöpten geri alıp tekrar kurdum :D arkadaşın biri bir kaç ipucu verdi oyun harbiden çok zevkli bir hal aldı. 

Bi başladım hala devam ediyorum :D stress olduğum noktalar oluyor ama en çokta bi yerden bi yaratık çıkacak korkusu ile karanlık tüneller de gezmekten tırsıyorum :D

Sürekli ipucular ile sana yol gösteren İNGİLİZCE açıklamalar mevcut.

Arada bir oksijen desteği alabileceğin noktalara yetişemezsen geberiyorsun.

Oyun bulmacalarla dolu.  Zaten onlar sayesin de ileriye gidibiliyorsun. Şöyle ki; mesela bir kapıya geliyorsun şifre korumalı. Nerede bu amk şifresi diye ortalığı talan ediyorsun. Adamlar ta ebesinin nikahı olan evin çatısına koymuşlar.

Bidonun birini iterek evin çatısına çıkıyorsun oradan temin ediyorsun.

Bir diğer örnek kapı komple önü kapalı. Açman için bulunduğun ortamda dinamit var onu alıp kapıya koyarak havaya uçuruyorsun.

Bugün bitirmeyi amaçlıyorum bakalım :D takılan olursa sorabilir, nasıl geçeceğini açıklarım ;)

Edit:

Oyun da ki ortam gerginliğini arttıran müzikler de güzel olmuş. Zaten onlar yüzünden sanki bir yerden bir şey çıkacak korkusu yaşıyorum. :D

Edit:2 (Elektirik telinde, bilmem kaç km yükselikte yürüyorum :D manzarayı kes )

coLin tarafından 07/Haz/14 19:28 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek

hiç araştırmadım ilk kez görüyorum ama sanırım indie bir geliştiricisi var. bu indie yapımcılar bizim gibi insanlar, ev ortamında tek başına yazıyor oyunu steam greenlight ile falan bi şekilde yayınlıyor oyunu. bu tip oyunları orjinal alıp yapımcıya destek olmak daha mantıklı. ea, rockstar falan yapsa yapışırım torrente ama indie yapımcılara sempatim var :D 

Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek
    TheKorsans bunu yazdı

hiç araştırmadım ilk kez görüyorum ama sanırım indie bir geliştiricisi var. bu indie yapımcılar bizim gibi insanlar, ev ortamında tek başına yazıyor oyunu steam greenlight ile falan bi şekilde yayınlıyor oyunu. bu tip oyunları orjinal alıp yapımcıya destek olmak daha mantıklı. ea, rockstar falan yapsa yapışırım torrente ama indie yapımcılara sempatim var :D 

buyur hocam :D;

http://store.steampowered.com/app/261530/

ride or die..
Toplam Hit: 1804 Toplam Mesaj: 10