Lightshot Scam
-
https://prnt.sc/sy62w4 lightshotta illaki ekran görüntüleri arasında gezinenleriniz olmuştur. Adamlar sürekli ekteki gibi ss basıyolar ve gezenlerin denk gelmesini istiyorlar. Sende bakıyon adam user pass girmiş web sitesi belli 2fa kapalı diyosun ki gireyim bu btcyi alayım. Siteye bi giriyosun diyorki btc miktarı az olduğundan çekemiyorsun bu kadar daha yüklersen btc çekebilirsin. Bu şekilde btc koparmaya başlamış millet :D
-
geçen bi tane wiever yazmaya çalıştım da başarılı olamadım. O sıra denk geldim :) 3 4 tane hesaba girdim toplam bakiye içeride 200k'yı buluyordu :)
-
nazıl geziniyoruz ?
edit: sc/423423 buraya rasgele yazıyoruz sanırı :) yazdım birşeyler gelmeye başladı
zalimadam tarafından 12/Haz/20 12:24 tarihinde düzenlenmiştir -
zalimadam bunu yazdı
nazıl geziniyoruz ?
edit: sc/423423 buraya rasgele yazıyoruz sanırı :) yazdım birşeyler gelmeye başladı
sanırım alfabetik ve sıralı artıyor.
örneğin
sc/sy62w7
sc/sy62w8
sc/sy62w9
sc/sy62x1
sc/sy62x2
sc/sy62x3
....
sc/sy63a1
gibi gibi
Https tarafından 12/Haz/20 12:52 tarihinde düzenlenmiştir -
Amk ilkokul çocuğu yemez bunu :D
-
örnek bir tane daha :)
-
pastebin'den sonra yeni bir eğlence çıkmış :D nasıl aratıyoruz?
-
idm grabber ile hangi mantıkla çekebilirim uzantıları ?
yada basit bir yöntem bilen var mı. domainden sonra 6 haneli random sayı mı ürettirsem bir programa yoksa grabber çekebilir mi ?
-
HoLyCat bunu yazdı
çekim için 10 dolarlık btc istiyolar bu hesaba, hesaba toplan gelen btc 0.01583790 = 150 $
-
tajdin bunu yazdıHoLyCat bunu yazdı
çekim için 10 dolarlık btc istiyolar bu hesaba, hesaba toplan gelen btc 0.01583790 = 150 $
bide bunu dene :)
HoLyCat tarafından 12/Haz/20 16:16 tarihinde düzenlenmiştir -
HoLyCat bunu yazdıtajdin bunu yazdıHoLyCat bunu yazdı
bide bunu dene :)
giremedim :D