folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Limango Alış Veriş Sitesı Bildigin Dolandırıcı Gibi İbşe

Limango Alış Veriş Sitesı Bildigin Dolandırıcı Gibi İbşe

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emuxa
    emuxa's avatar
    Erkek

Başlık herzamanki gibi yakıyor biliyorum :D 

Neyse olay Şu 13.09.2012 Tarihinde orda indirimli bir timberland bot siparişi verdı 9 iş günü içerisinde gönderilecektır dediler eyw bekleriz acelesi yok dedik geçti 15 gün arayam soram dedim noldu bizim bot daha dikemediler mı nakliye ile ilgili sorunları varmış biraz gecikecek dediler istersenız paranızı iade edelim yok gerek yok dedim devam beklemeye 1 ay oldu tabi ondan sora bi 5 defa filan adaha aramışımdır ve detaylı bilgi almışımdır sorun yok devam bekliyoruz 1 ay geçti dayanamadım son defa aradım adamlar siparişinizi iptal ediyoruz botlar ile ilgili sorun var kusura kalmayın iyi eyw para iadesi 10 iş günü içerisinde yapılacaktır dediler iyi tamam ypasınlar bakalım maduriye için 60 tl lik indirim çeki kestiler ve hemen bir timberland kampanyası başlatılar ama bu kez fiyatlar 120 tl arttı :) neyse olay şu ki şimdi 13.10.2012 de para iadesi yapıyoruz dediler 10 iş günü dediler bu gün 03.11.2012 gene bir aya yaklaşıyoruz ulaşmak ayrı bir sorun telefon dan müşteri temsilcisine baglanmak için en kısa süre 12 dk bekeldım neyse hafta sonu arıyamıyorum admaları şuanda pazartesi arıyıp sevecem de böyle ticaret anlayışı ile ne yapılır konuyu açmamın sebebi oralardan alışveriş yapacak olursanız 2 defa düşünün para iadesini aldıgım zaman yazarım :D 13 ünü bulmasın da :D 3 aylıgına parayı bankaya yatırmış gibi bişe oldum :)

01100101 01101101 01110101 01111000 01100001
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

he amnk sen sorun yaşadın diye adamlar dolandırıcı. adamların 9999 tane müşterisi var arada sorun yaşayanlarda olucaktır.haksızsın demiyorum haklısındır ama başlığın saçma olmuş, ki o cümleni bile doğru yazamamışsın

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek

Ürünleri biraz geç gönderdikleri doğru ancak sipariş verirken zaten bu konuda bilgilendiriyorlar seni. Ben birkaç kez alışveriş yaptım herhangi bir problem yaşamadım seninkisi biraz bahtsız bedevi işi olmuş.

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emuxa
    emuxa's avatar
    Erkek
    lalada bunu yazdı

he amnk sen sorun yaşadın diye adamlar dolandırıcı. adamların 9999 tane müşterisi var arada sorun yaşayanlarda olucaktır.haksızsın demiyorum haklısındır ama başlığın saçma olmuş, ki o cümleni bile doğru yazamamışsın

lalada adam akıllı oku ne dedim dolandırıcı gibi bişe dolnadırıcı olduklarını ifade etmiyorum ! biraz geç gönderdiklerini evet gördüm ama onlarınki biraz geç degil 9 ayda sipariş verdım şuanda 11 ay bu sizce biraz geç mi ne para iadesi var ne ürün elime geldı !

01100101 01101101 01110101 01111000 01100001
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BeYaZZZ
    BeYaZZZ's avatar
    Erkek

Valla onlarca siparişim oldu hepsi en geç 1 hafta içerisinde geldi herhangi bir sorun yaşamadım hiç arada öyle şeyler olabilir

THE BeYaZ
Toplam Hit: 864 Toplam Mesaj: 5