Lime Wire !!...
-
bilgisayar programlarından falan pek anlamam arkadaslar lime wire programını nerden bulabilirim nasıl yüklerim nasıl calısır yardım edin
-
Aşağıdakı Lınkten İndirebilirsin.
http://www9.limewire.com/download/LimeWireWin.exe -
tahribata topic acana kadar google'dan search etseydin keşke...limewire download yazarsan herhangi bi arama motoruna milyonlarca sonuc cıkıcaktır karsına... yukardaki arkadasım link verdi diye vermiyorum...gerek yok...
-
saolun da bide java dalgası varmıs o ne oluyo
-
Sen Kur Hoja Programı Java İsteyınce Senı Yonlendırır Kurarsın..
-
nasıl çalıştıracanıda ben söliim :) ama programı kurabilmen için pc ne javanın yüklü olması lazım yüklü diilse www.java.com dan indirebilirsin. kullanımı çok kolay birazda ingilizcen varsa sorun olmaz.. programı çalıştırınca sol tarafata seçenekler vardır ordan resimmi indircen müzikmi indircen seçersin sonra altta boşluklar var oraya aradığın şeyin adını yazarsın o bulur sanada indirmek kalır :D
-
sarkıyı nereye yazıp aratıyoz bulamadım :)
-
search kısmı varya...oraya yazıyorsun...sonra karşına o isimdeki film müzik resimleri cıkarıyor...sende istediğine çift tıklıyorsun ... sonrasını kendisi indiriyo zaten :) başka sorun varmı ? :)
-
saol hoca galiba olacak bi sorum daha
pc konusunda biraz kaz kafalıyız ne yapalım :) -
svs bunu yazdı:
-----------------------------saol hoca galiba olacak bi sorum daha
pc konusunda biraz kaz kafalıyız ne yapalım :)
-----------------------------est. :) herkes burda bişiler öğrenmek için bulunuyor zaten.... doğru yerdesin :)
Toplam Hit: 1184 Toplam Mesaj: 10