folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Lime Wire Serverları Kapatıldı Mı ?

Lime Wire Serverları Kapatıldı Mı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hoobastank
    hoobastank's avatar
    Erkek
    toplamda 3 adet bilgisayarım var ev iş ve diz üstü 3 ündede lime wire yüklü ayrıca 3 üde open dns ile yasaklı siteler için ayarlamış durumda. ev ve iş yeri pc de you tu be için farklı bir yöntem kullanıyorum benim anlamadıgım : 3 bilgisayardan da lime wire ı kullanamaz hale geldim yani en basit bir program video clip yada herhangi bir şarkıyı indiremiyorum oepn dns yi uzun zamandır kullanıyordum lime wire nin bu durumu 1 haftadır falan süre geliyor kısacası hiç birşey download edemiyorum sebebi open dns midir yada lime wire da server seçimi falan yapılıyor artık da benim mi haberim yok yada open dns den mi kaynaklanıyorda artık ben bunu kullanamaz oldum ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    işletim sistemleri,güvenlik duvarları,dns ayarları hepsi etkiliyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hoobastank
    hoobastank's avatar
    Erkek

Emrow bunu yazdı:
    -----------------------------
    işletim sistemleri,güvenlik duvarları,dns ayarları hepsi etkiliyor.

teşekkürler sayın mürid sen bir dahiysin :) güvenlik duvarından dolayıymış şerefsizim aklıma gelmedi hiç :) 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam güvenlik duvarından dolayı çözemiyorsun sorunları.Yani bir şekilde güvenlik duvarında blokade olmasa bile bağlantı kuramıyorsun.Pozitif düşünelim düşünemiyorsak bu işleri bırakıp başımıza keserle vurup intihar edelim lütfen,lütfen.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hoobastank
    hoobastank's avatar
    Erkek
    Emrow bunu yazdı:

Hocam güvenlik duvarından dolayı çözemiyorsun sorunları.Yani bir şekilde güvenlik duvarında blokade olmasa bile bağlantı kuramıyorsun.Pozitif düşünelim düşünemiyorsak bu işleri bırakıp başımıza keserle vurup intihar edelim lütfen,lütfen.

kendimi hiç bu kadar çaresiz hisstetmedim hele şu son şeyleri söyleyince ilk okul bilgisayar kitabına geri dönüp kasanın power düğmesine nasıl basılır dan yeniden başlamak istegi geldi. amk oncada güvenlik düvarı işareti vardı hiç aklıma gelmedi kafama dank ettigin için sagol egüg lanet olsun ya çok moral bozucu kendimi acaip ezik hissttim şimdi .D 

Toplam Hit: 1387 Toplam Mesaj: 5