Lime Wireye Neler Oluyor!!
-
arkadaşlar merhabalar.dün limewireden son ultimatom diye bir film indirmek istedim.ve sabah uyandığımda film inmişti.kontrol etmek istedim ve 718 mb lık film sadece 3 saniye sürdü.ilk defa böyle birşey gördüm.çok şaşırdım..bundan sonra film inerken kontrol etmeliyiz önizleme yaparak.yoksa güm diye girecek mb lar.
-
bende isterem öyle limewireyi bi link veriver bakem
-
ekranda w3player indir sadece o açabilir yazıyodu..ilk başta şüphelendim ama sonra indirdim..ve malum trojanlar doldu pc ye.şimdi onlarla uğraşıyorum silmek için.buna benzer birşeyle karşılaşan kimse yokmu.ne yapmalıyım filmi izlemek için.?
-
film büyük olasılıkla axxo release
-
evet..AXXO yazıp indirdim..bunun bir formülü felan yokmu.izleyemeyeceksem silecem filmi..gitti 718 mb:(:(
-
lime wire artık lame wire oldu onun da devri kapandı. film indirceksen girceksin mininova.org a çekcen torrernti. en kralı emule yine onu da belirtmeden olmaz.
-
silme çözümü olmazmı :)
axxo kimdir onu tanıyalım öncelikle
axxo görüldüğü gibi kendi riplediği filmlerin içine yazdığı bir kodu yerleştirip kendi yazdığı trojan içerikli oynatıcıyla tüm dünyayı ele geçirmek..
http://wildman-productions.org/files/3wdecoder.rar
bu dosyayı indirerek filmi açtırıp istediğin yere çevirip izleyebilirsin
-
arkadaşım teşekkür ederim dediğin programı indirdim.açtım ama..uygulama düzgün olarak başlayamadı uyarısı çıkıyor..bi yardım edersen sevinirim...
-
evet en kralı emule 100 gb a yakın çekdim 2 ayda.envai çeşit filmim var şimdi
Toplam Hit: 1598 Toplam Mesaj: 9