folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Limewire De Engellemeyi Kaldırmadım Bişey İndiremiyorum.

Limewire De Engellemeyi Kaldırmadım Bişey İndiremiyorum.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Centinex
    Centinex
    Centinex's avatar
    Erkek
    arkadaşlar kaç kere indirdim programı ama şarkı inmiyo.başka versiyonlarda da aynı şekilde.ben sorunu biliyorum engellemeyi kaldırmadım yanlışlıkla devam et dedim ve bir daha sormadı kaç kere baştan yükledim belli değil sizce ne yapabilirim dün e geri dönmek çözümmüdür?yada bunun başka bi yolu varmıdır?

Gül filizlendiği andan itibaren. Güneşe aşıktır. Her ne kadar güneş ayın çekimine kapılıp gülü unutsa da. Gül asla yıldızlara kanıp guneşi unutmaz...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    ayarlarında muhakkak olur. Eğer bulamazsan programı kaldır,tüm artıklarını kaldıracaktır ve tekrar yükle.ama programı kaldırdıktan sonra yükle.. bir de kaldırdıktan sonra yeniden başlatırsan iyi olur

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Centinex
    Centinex
    Centinex's avatar
    Erkek
    bişey bilen yok sanırım bu konu hakkında kimse bişey yazmıyo?

Gül filizlendiği andan itibaren. Güneşe aşıktır. Her ne kadar güneş ayın çekimine kapılıp gülü unutsa da. Gül asla yıldızlara kanıp guneşi unutmaz...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    kardeş hiç uğraşmadan.temp yada incomplete klasörünü bir yere kopyala.sonra tamamen limewire'i kaldır.akabinde yenisini kur yeni çıkan temp/inc.'i sil kopyaladığını koy.
Toplam Hit: 1311 Toplam Mesaj: 4