Limewire Pro 5.1.2 Türkçe
-
LimeWire Pro 5.1.2 sürümü ile karşımızda :)
5.x serisinde programın Türkçesini daha anlaşılabilir hale getirmişler iyi olmuş
Changelog
5.1.2 (3.10.09)
- Fix a bug with the single file sharing widget.
- Remove the check box for the multi file sharing widget.
- Fix a rendering bug with the share widget.
- Minor UI updates, for example, right aligning the Length column header.
- Fix a bug where the Mojito tab wouldn't show you joined the Mojito DHT unless you had the Advanced Tools window open.
For more specifics see Fisheye.
5.1.1 (3.3.09)
- Performance improvements for sorting files.
- Fix an uploads bug.
- Add Location as a column which lists the file's path.
DOWNLOAD -
bu adamı bu yönden seviyorum hep ihtiyacım olduğunda konu açıyor :):):
-
bana kalırsa ares lite edition kullanın hem daha küçük boyutlu arama ve bulabilme fonksiyonları lime wireden daha gelişmiş hem de bilgisayarınıza solucan girme olasılığı çok düşük yıllardır kullandığım muhteşem bir program
-
Blue_moon bunu yazdı:
-----------------------------
bana kalırsa ares lite edition kullanın hem daha küçük boyutlu arama ve bulabilme fonksiyonları lime wireden daha gelişmiş hem de bilgisayarınıza solucan girme olasılığı çok düşük yıllardır kullandığım muhteşem bir program
doğru olmasına karşın limewire kadar hızlı indirme yapamıyor ayrıca daha geniş dosyaya erişebiliyosunuz
-
sağolasın kardeş paylaşım için.ama ne ares ne de limewire.youtube dan istediğim şarkıyı buluyorum ve mp3 olarak indiriyorum.bul, url yapıştır programa ve indir.en güzel çözüm bu bence.
-
Arkadaşlar bende Limewire 4.18.8 Pro var.
Bunu indirsem mi indirmesem mi şimdi? Değer mi yani indirdiğime? Kullanan var mı?
-
HAYVANYASAR bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar bende Limewire 4.18.8 Pro var.
Bunu indirsem mi indirmesem mi şimdi? Değer mi yani indirdiğime? Kullanan var mı?
hoca bu 5.x serisinde GUI yi değiştirmişler sitesinden bak programon yeni görünümüne beyenirsen indirbana sorarsan iyi sayılır GUI
-
capkin bunu yazdı:
sağolasın kardeş paylaşım için.ama ne ares ne de limewire.youtube dan istediğim şarkıyı buluyorum ve mp3 olarak indiriyorum.bul, url yapıştır programa ve indir.en güzel çözüm bu bence.
-----------------------------nasıl dayanıyorsun o kaliteye :W
aslında .mp3 te yalan direk .flac indirin :Q