Limewire Turbo V5.4.9.0
-
-
ne 5.5i ya =) 4.18.8 en son şu an
-
Ki dosya virüslü çıkmıştır an itibariyle (avira premium SS)
-
hocam bi acıklama yapsaydın ıyı olurdu hanı dıgerlerınden farkı nedır gibi gibi diger derken eski sürümlerinden
-
alın benım konudan devam edin ajksdaksgd :D
-
beyler bu limewire değil limewire ı hızlandırmaya veya daha verimli kullanmaya yarayan bi program.
limewire ı açtığınızda bunu da onunla birlikte açıyorsunuz arkaplanda çalışarak indirmeleri düzenliyor.
yani amacı o fakat bence açıkcası pek bir işe yaramıyor. -
o6u2 bunu yazdı:
-----------------------------
beyler bu limewire değil limewire ı hızlandırmaya veya daha verimli kullanmaya yarayan bi program.
limewire ı açtığınızda bunu da onunla birlikte açıyorsunuz arkaplanda çalışarak indirmeleri düzenliyor.
yani amacı o fakat bence açıkcası pek bir işe yaramıyor.
-----------------------------adamgibi bunu yazdı:
-----------------------------
hocam bi acıklama yapsaydın ıyı olurdu hanı dıgerlerınden farkı nedır gibi gibi diger derken eski sürümlerinden
-----------------------------değil arkadaşlar değil bu bildiğiniz virüs ya!!!
bile bile üşenmedim indirip tarattım =) ahanda yeni sürüm diye milleti kekleyip virüs trojan bulaştırmak için kullanılan bi yöntem.
daha neler var bi arayın win xp sp4 ler mi bulursunuz benim gibi bilemiyorum =) külliyen uydurma virüsler.
manfolder hocam yanlış anlama senin çok iyi paylaşımların var ben de çok indirdim ama bu seferki karavana olmuş olabilir böyle şeyler art niyet aramasın kimse.
-
evet dosya virüslü imiş özür dilerim. indirmeyiniz

-
Arkadaşlar lime wire den çok dehşet şekilde virüs ve trojan giriyor dikkatli olun
Kaspersky 9 veya eset smart security gibi güncel antivirüs programları veya firewall yoksa kesinlikle dosya indirmeyin
indirecekseniz bile tarama yaparak bilgisayarınıza dosyayı alın
Ben daha çok ares i kullanırım kendi bir filtresi var