Limewireda Bağlantı Sorunu
-
Arkadaşlar lime ı açtığımda search yapamıyorum. Sol altta bağlantı gücü 1 i gösteriyor ve mouse la üzerine gelince ağa bağlanıyor iletisi yazıyor. Fakat ağa bağlanamıyor. Dolayısıyla arama yaptığımda hiçbirşey çıkmıyor. Bunu neden yapar? Bağlantı hızı etkiler mi? Aynı interneti kullanıyoruz yanımdaki eleman cayır cayır download yapıyor. Benim lime da tık yok. Problem neden kaynaklanıyor olabilir?
-
bende de aynı sorun var bi türlü çözemedim
-
Bi ara bendede aynısı oluyoda tbtden pro sürümünü indirdim şimdi takır takır indiriyorum. Limewireyi bilgisayarından kaldırıp son sürümünü indir güncelleme gerekirse güncelle sonra indirebilirsin. Ben öyle yaptım
-
uzun zamandan beri ares reguları kullanıyorum size de tavsiye ederim emin olun aresi kullandıktan sonra lime wire ye bakmayacaksınız bile
lime wire pc yi çok kasıyo üstelik ben ondan çok solucan yedim areste kişisel firewall var virüs trojan girmiyor 3 senedir kullanıyorum hem de lime wire den daha çabuk dosyayı buluyor ve indiriyor çalıştığını hissetmiyorsunuz bile
-
Blue_moon bunu yazdı:
-----------------------------uzun zamandan beri ares reguları kullanıyorum size de tavsiye ederim emin olun aresi kullandıktan sonra lime wire ye bakmayacaksınız bile
lime wire pc yi çok kasıyo üstelik ben ondan çok solucan yedim areste kişisel firewall var virüs trojan girmiyor 3 senedir kullanıyorum hem de lime wire den daha çabuk dosyayı buluyor ve indiriyor çalıştığını hissetmiyorsunuz bile
-----------------------------
+aranılan kelimeye uygun geniş dosya fake neredeyse yok dosya adını arattıktan sonra çıkan sonuçlar içinden tekrar arama yapabilme imkanına sahipsiniz limewireye göre biraz yavaş indirir ama indirir
-
Limewire bu virüslere çare bulması lazım.Geçende 12 şarkı çektim yaklaşık 7 tanesinde virüs çıktı.Lİmewire da buluyor virüslü olduğunu ama indirdikten sonra,kotalı kullanıcı değilim çok şükür.
-
BRK35 bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşlar lime ı açtığımda search yapamıyorum. Sol altta bağlantı gücü 1 i gösteriyor ve mouse la üzerine gelince ağa bağlanıyor iletisi yazıyor. Fakat ağa bağlanamıyor. Dolayısıyla arama yaptığımda hiçbirşey çıkmıyor. Bunu neden yapar? Bağlantı hızı etkiler mi? Aynı interneti kullanıyoruz yanımdaki eleman cayır cayır download yapıyor. Benim lime da tık yok. Problem neden kaynaklanıyor olabilir?
-----------------------------Büyük ihtimal eski sürüm kullanıyosundur ya da a.v veya firewall ın engelliyordur.Bu 2si %90
-
ya benim de anlayamadığım bir sorun var lime wire yükledim sonra açmak için tıkladığımda java 6.0 yükleyin tarzı bir uyarı çıkıyor kaç defa tekrardan yükledim ama düzelmed..programı da javayı da defalarca yeniden yükledim ama sorun devam ediyor yardımlarınız için şimdiden çok sağolun müridlerim..