Limitli Tarife

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Funky_Punky
    Funky_Punky's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Fiyatlara %18 KDV  dahil,  %15 Özel İletişim Vergisi (ÖİV) hariçtir.

ADSL VERİ AKIŞ ERİŞİMİ TARİFESİ
    Erişim Hızı    (Kbit)Kota (GB)Bağlantı/Nakil Ücreti
    (YTL)*
    Aylık Ücret       (YTL)Kota Aşımı Ücreti (YTL/MB)
    512/128Limitsiz25,7327,57-
    1024/256Limitsiz25,7328,81-
    2048/512Limitsiz25,7337,26-
    4096/1024Limitsiz25,7345,25-
    1024/256 425,7316,720,005767
    1024/256625,7321,060,004860
    1024/256925,7325,370,004142
    2048/512625,7324,500,004499

* İsteğe bağlı olarak bağlantı ücretine taksitli uygulama yapılacaktır. 

Taksitler 12 ay X 2,661 YTL = 31,93 YTL  olacak şekilde alınacaktır.

**Kullanıma bağlı olarak alınacak ücret (kullanıma bağlı ücret+limit üzeri ücret) aynı hıza karşılık gelen sınırsız ADSL erişim tarifesinin aylık ücretinin % 25 fazlasını geçemez.

ISS’LER İÇİN VERİ AKIŞ ERİŞİMİ YÖNTEMİNE GÖRE ADSL TOPOLOJİSİ  için tıklayınız.

Bu adsl telekom tarifeleri fakat allata bi not var.

**Kullanıma bağlı olarak alınacak ücret (kullanıma bağlı ücret+limit üzeri ücret) aynı hıza karşılık gelen sınırsız ADSL erişim tarifesinin aylık ücretinin % 25 fazlasını geçemez.

bu not tam olararak ne anlama geliyor açıklayabilecek veya tam olarak durumu bilen var mı ?

Yazdığım konulara genelde geri dönemiyorum, takip etmemi istediğiniz bir durum olursa lütfen PM atınız.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkTelekom
    TurkTelekom's avatar
    Erkek
    yani diyoki aylık 100 milyon veriyosan ne kadar nete girersen gir 125 milyondan fazla alamayız senden diyo anladınm ı??

vatandaşa kafam girsin !!vatandaşa kafam girsin !!vatandaşa kafam girsin !!vatandaşa kafam girsin !!vatandaşa kafam girsin !!vatandaşa kafam girsin !!vatandaşa kafam girsin !!vatandaşa kafam girsin !!vatandaşa kafam girsin !!vatandaşa kafam girsin !!vatandaşa kafam girsin !!vatandaşa kafam girsin !!vatandaşa kafam girsin !!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karsinojen
    karsinojen's avatar
    Erkek

BEn 2 yıılık kotalı adsl e başvurdum, bedava modem kampanyasından. Aylık faturam her ay 35 milyon...

şimdi bu kampanyaya geçebilirmiyim.Bilginiz var mı?

www.karsinojen.tr.cx
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Funky_Punky
    Funky_Punky's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

TurkTelekom bunu yazdı:
    -----------------------------
    yani diyoki aylık 100 milyon veriyosan ne kadar nete girersen gir 125 milyondan fazla alamayız senden diyo anladınm ı??

Şimdi ben 4gb limitli 1mps ayda 29 milyona hizmet alıyorum.Normal 1mps limistsiz ayda 49 milyon yani 49 milyonun %25 inin alıcaz, 49 milyona eklicez yani 49 + 12,25 = 61,25 milyon eder.

Yani ben şimdi limitli 4gb 1 mps olarak ayda 29 milyon verirken Eğer kotayı istediğim kadar aşıyım, 100 gb download yapsam bile max. 61,25 milyon vericem değil mi?

Yazdığım konulara genelde geri dönemiyorum, takip etmemi istediğiniz bir durum olursa lütfen PM atınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hokkabaz
    hokkabaz's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    WarPig bunu yazdı:

TurkTelekom bunu yazdı:

Şimdi ben 4gb limitli 1mps ayda 29 milyona hizmet alıyorum.Normal 1mps limistsiz ayda 49 milyon yani 49 milyonun %25 inin alıcaz, 49 milyona eklicez yani 49 + 12,25 = 61,25 milyon eder.

Yani ben şimdi limitli 4gb 1 mps olarak ayda 29 milyon verirken Eğer kotayı istediğim kadar aşıyım, 100 gb download yapsam bile max. 61,25 milyon vericem değil mi?

hayır öyle değil burda senin kotanın limitini söylemek istemiş yani kotanı aşarken bile sınır var :D

Not : Telekoma Kafam Girsin ! ! !

Sabrımla yazı tura oynama.. Damarıma basanın.. Kan dolaşımını durdururum !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Funky_Punky
    Funky_Punky's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    under_king bunu yazdı:
    WarPig bunu yazdı:

TurkTelekom bunu yazdı:

hayır öyle değil burda senin kotanın limitini söylemek istemiş yani kotanı aşarken bile sınır var :D

Not : Telekoma Kafam Girsin ! ! !

La yok oyle bişi tam benim dediğim gibi bu olay... Bi yerden sonra kotayı istediğin kadar aş biraz insaflı olup bi yerden sonra ( bu 61,25 milyon benim tafie için ) para almıyolar senden olay bu bence...

Kesin bir billgisai olan hemen yazarsa ona gore DL yoıcam yada yapmıcam ... :/

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thanatosus
    thanatosus's avatar
    Erkek

Telekom burda şunu diyor:

Eğerki 4gb 1024 bağlantınız varsa (limitli),download sonucu limiti geçerseniz bunun benzeri olan sınırsız 1024 'ün ücretinden başka birde sınırsız paketin en fazla %25'ini alırız..Üstünü talep edemeyiz.. Yani senin hattın limitlide olsa ne kadar kotayı geçersen geç en fazla alacakları ücreti 1024 sınırsız ücreti+%25 1024 sınırsız kullanım hizme ücretidir..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Funky_Punky
    Funky_Punky's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Tamam yani benim yukarıda dediğim şeyler yanı şey o azman ben baya aştım bari bu 2 gun full yukleneyimde bi boka yarasın di mi? :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thanatosus
    thanatosus's avatar
    Erkek
    Evet Warpig dediğin gibi abanabildiğin kadar aban adamlar not olarak geçmiş aşağıya yazmış...Bide çıkıp her mb için kota hesaplayamazlar,sokarım böyle telekoma,kafam girsin :)
Toplam Hit: 1006 Toplam Mesaj: 9