folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Limitliyi Limitsize Dönüştürmek Ve Bağlantı Hızını Arttırmak

Limitliyi Limitsize Dönüştürmek Ve Bağlantı Hızını Arttırmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    bizim mahallede sözüne pek güvenmediğim ama yinede kafamda soru işaretleri bırakan arkadaşım.bir tanıdığının limitli adsl hesabını limitsize çeviren bir program bulduğunu ve kendisinin onu kullandığını söyledi.vew yine arkadaşın arkadaşı sohbet esnasında türk telekomda çalışan birinin kendi bağlantısını 10 yada 20 megabit olarak değiştirmesinin mümkün oılduğunu ve birininde değiştirdiğini söyledi.bunlar mümkün mnü acaba.şayet böyle birşey varsa mutlaka alırım o programı ama kimseye minnet kalmayı sevmiyorum.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek
    Triumph bunu yazdı:

bizim mahallede sözüne pek güvenmediğim ama yinede kafamda soru işaretleri bırakan arkadaşım.bir tanıdığının limitli adsl hesabını limitsize çeviren bir program bulduğunu ve kendisinin onu kullandığını söyledi.vew yine arkadaşın arkadaşı sohbet esnasında türk telekomda çalışan birinin kendi bağlantısını 10 yada 20 megabit olarak değiştirmesinin mümkün oılduğunu ve birininde değiştirdiğini söyledi.bunlar mümkün mnü acaba.şayet böyle birşey varsa mutlaka alırım o programı ama kimseye minnet kalmayı sevmiyorum.

ortak benim adsl'de limitli senin bahsettigin olsa iyi olurdu ama imkansız neden diye sorarsan türktelekomdan ayarlar yapılıp ancak limitsize cevirirsin yinede tam olarak bilgim yok

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetPoLice
    NetPoLice's avatar
    Erkek

Download limitini limitsize çevirmek gibi bisey olabilir mi onu bilemiyorum. ama ben telekomda çalısıyorum, Diger 10 yada 20 magabit olarak deiştirmesi kesinlikle olamaz !

Osmanlı Torunu
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    senin arkadaş ii daşşak geçmiş hoca...benim teyzemin kocası telekomda adamlar orada bant girişine bağlı gidip o bant girişini değiştirmedikten sonra ziksen yapamazsın...ek olarak download yada upload sayacıda bant çıkışıının biraz ötesinde ve mekanik bişeymiş...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sithdarthwader
    sithdarthwader's avatar
    Erkek

iyi sallamıs arkadasın:)

birşey bildiğim varsa o da hiçbirşey bilmediğimdir....TURK[C]TEAM SİTHDARTHWADER www.trojanbank.com
Toplam Hit: 1574 Toplam Mesaj: 5