Limitsizden Limitsize Kıst Ücreti Bir Ttnet Hizmeti :)
-
1mb limitsizi 8mbit limitsiz yapam dedim müşteri hizmetlerini aradım
anlattım durumu dedi isterseniz geçirelim felan bakın dedim fiyat farkı varmı dedi 3 lira fazlavereceksiniz hayır o fartan bahsetmiyorum geçen limitsize geçerken bana 45 lirafaturagelecek dediniz kul gibi faturayı kıst ücreti diye geçirdiniz deyince...
birden söylemleri değişti :) hız farklarında faturaya kıst ücreti yansıtılır dedi :) ha şöyle dedim saklıyolar birde ibneler
ay sonunda geçerim dedim tamam dediler :)
-
alpercim konuyu biraz daha açabilir misin bu konu hakkında merak ettiklerim var da :)
-
Quetzalcoatl bunu yazdı:
-----------------------------
alpercim konuyu biraz daha açabilir misin bu konu hakkında merak ettiklerim var da :)
-----------------------------yani 1mbit limitsizden 8 mbit limitsize de geçerken ay sonuna denk getirmezsen kıst ücretini faturan sokuyolr :)
-
direk ay ortasında falan geçtim ayın 12 si falandı hatta :D bakalım nasıl bi fatura gelicek.
bi de şöyle bi durum var bi arkadaş yine 15 gb sınırlı 8 mbps hızı olan tarifeyi kullanıyo ve 15 gb ı geçmesine rağmen hala hızı 8 mbps yani 512 ye falan düşmedi :D -
evet bizde 1mbit sınırlıdan 1mbit sınırsıza geçtiğimzde 95 tl fatura geçirdiler. Ama şimdi 8mbit sınırsızım o başka :D
-
baris_ekin bunu yazdı:
evet bizde 1mbit sınırlıdan 1mbit sınırsıza geçtiğimzde 95 tl fatura geçirdiler. Ama şimdi 8mbit sınırsızım o başka :D
-----------------------------bu olay farklı işte sınırlıdan sınırsız değil
sınırsızdan sınırsıza kıst ücreti var :)
mantıksızlık diz boyu :D
-
hocam nedir bu kıst ücreti ve ne kadar olur :)
-
Quetzalcoatl bunu yazdı:
direk ay ortasında falan geçtim ayın 12 si falandı hatta :D bakalım nasıl bi fatura gelicek.
bi de şöyle bi durum var bi arkadaş yine 15 gb sınırlı 8 mbps hızı olan tarifeyi kullanıyo ve 15 gb ı geçmesine rağmen hala hızı 8 mbps yani 512 ye falan düşmedi :D
-----------------------------kardeş şu an otomatik sistem ile 512'ye düşürülmüyo elle düşürülüyo
-
nickneyime bunu yazdı:
-----------------------------Quetzalcoatl bunu yazdı:
bi de şöyle bi durum var bi arkadaş yine 15 gb sınırlı 8 mbps hızı olan tarifeyi kullanıyo ve 15 gb ı geçmesine rağmen hala hızı 8 mbps yani 512 ye falan düşmedi :D
-----------------------------kardeş şu an otomatik sistem ile 512'ye düşürülmüyo elle düşürülüyo
-----------------------------nasıl elle? :S