Lin.İx
-
mrb arkadaslar bu lin.ix link koruma sitesi ile ilgil bişey sorcaktım burda saklann daha doğrusu korunan linkler in içini nasıl görebiliirzz br bilginiz warmı acaba?
-
linki ver burda bakalım ne miş
-
sitenin linkini at bakalım..
-
www.lix.in olmasın o :|
-
vesselam bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------:)
lix in den gittiğin sayfaya ctrl+u ya bas. (kaynağı görüntüle) aşağıda iframe kodunda asıl adres yazar.
-
link hack için olan bir link ama adam win xp linklerinn arasına gömmüş 8 part we 6. partta sahte link war eğer bunu kırma yöntemi warsa o kişinin hostuna rahatlıkla ulaşabilirim o yuzden sordum... Ayrıca wesslam kardeş protectlink.com war ordan da yapıyorlar bu link gizleme işinii ;)
-
myblackworldweb bunu yazdı:
vesselam bunu yazdı:
-----------------------------:)
lix in den gittiğin sayfaya ctrl+u ya bas. (kaynağı görüntüle) aşağıda iframe kodunda asıl adres yazar.
-----------------------------malesef kardeşim aynısı nı bn cok önce denedimm ;) bu işlerle olmuyor cnkü kaynak görüntüsü içinde aynı link görünüor ynee... zaten amaç o adama zarar wermek değil ama bu hack işlerini normla ypmasını sağlamak tbt de anlatılan sekilde yapmış linkleri o zoruma gitti zamanında bnde yapıordum rapid hack i ama sadece +18 sitelerde ölee forumlarda her daim kullanılan programlarla ilgili linklerde weya bnxzeri işlerde değil ;)
-
NPaX bunu yazdı:
link hack için olan bir link ama adam win xp linklerinn arasına gömmüş 8 part we 6. partta sahte link war eğer bunu kırma yöntemi warsa o kişinin hostuna rahatlıkla ulaşabilirim o yuzden sordum... Ayrıca wesslam kardeş protectlink.com war ordan da yapıyorlar bu link gizleme işinii ;)
link saklama sitesiin kralını biliyorum onu sormadımsahte link dediğin adresi sordum bakayım ne miş dcektim ustalıgı nasılmıs :D