Link Depolama/Yönetim Scripti
-
Herkese merhaba;
Sık kullandığım web sitelerini depolayabileceğim bir script lazım. Depoladığım linkleri kategorilere göre ayırabileceğim ve düzenleyebileceğim bir arayüzü olur ise mükemmel olur.
Bilen, kullanan ve bu isteklerimi karşılayabileceğini düşündüğünüz bir PHP scripti var mıdır elinizde ?
-
hocam sen tam olarak ne istediğini yaz ben bakayım belki yazarım boş zamanımda. akşama kadar vakit geçmiyor boş durunca
-
Wordpress kullan hacı girişe şifre koy siteyi arama motorlarına kapat. Kendine istediğin kategorileri oluştur ve yazı olarakta siteleri gir. Bu kadar basit. Domain hosta para vermek istemiyorum diyorsan aynı işlemi blogspot üzerinden ücretsizde yapabilirsin.
-
tustanbakanadam bunu yazdı
hocam sen tam olarak ne istediğini yaz ben bakayım belki yazarım boş zamanımda. akşama kadar vakit geçmiyor boş durunca
Hocam ilginden ötürü çok teşekkür ederim öncelikle.
Böyle sık kullandığım linkleri ekleyebileceğim, onları "Teknoloji Forumları", "Fotoğraf Blogları", "Full Program Portalları" tarzı kategorilere ayırabileceğim bir script gerekli, yani sistem tamamı ile köprülerden oluşmalı.
Bütün bunları her seferinde veritabanına girip düzenlemek de değil, web arayüzü üzerinden kategori ve linkleri düzenleyip/ekleyip/çıkarmak istiyorum.
e2 bunu yazdıWordpress kullan hacı girişe şifre koy siteyi arama motorlarına kapat. Kendine istediğin kategorileri oluştur ve yazı olarakta siteleri gir. Bu kadar basit. Domain hosta para vermek istemiyorum diyorsan aynı işlemi blogspot üzerinden ücretsizde yapabilirsin.
Hocam teşekkür ederim önerin için.
Localhost üzerinden çalışması kâfi benim için. Kullanıcılara link depolama servisi sunmayacağım, yalnızca kendim kullanacağım. Onun için fazla detaylı veya güvenli olmasına gerek yok. Tabanın oluşturulması yeterli, zamanla kendi isteklerimi ekleyebilirim scripte. SourceForce tarzı servislerde aramalar yaptım ancak ulaşamadım bir sonuca.
Th3Ultra tarafından 19/Tem/14 23:55 tarihinde düzenlenmiştir -
delicious.com ?
-
Hocam evet, Delicious.com aradığım scriptin özelliklerini barındırıyor lâkin ben tamamen kendi kontrolümdeki bir sistem kullanmak istiyorum. Yeni özellikler eklemek isteidiğimde ekleyebileceğim, silebileceğim. Açık kaynak kod hastalığı var da bende biraz. :ı
-
Php toplist scripts
Aradığın anahtar kelimeler galiba
-
Th3Ultra bunu yazdı
Hocam evet, Delicious.com aradığım scriptin özelliklerini barındırıyor lâkin ben tamamen kendi kontrolümdeki bir sistem kullanmak istiyorum. Yeni özellikler eklemek isteidiğimde ekleyebileceğim, silebileceğim. Açık kaynak kod hastalığı var da bende biraz. :ı
Hocam dediğim gibi ben yazarım da OOP kullanmadan yazdığım scriptler mide bulantısı yapar. Spagetti kodu seversin yazdığımı görünce. Html/css olarak istediğin tasarımı bana atarsan sana dönerim kesin.
-
by_Tet bunu yazdı
Php toplist scripts
Aradığın anahtar kelimeler galiba
Hocam evet, bahsettiğim ve daha önce aradığım kelimeler bunlar. Piyasada adam akıllı çalışan script yok bu alanda, eğer elinde var ise ve paylaşırsan sevinirim lâkin ben bulamadım.
tustanbakanadam bunu yazdıHocam dediğim gibi ben yazarım da OOP kullanmadan yazdığım scriptler mide bulantısı yapar. Spagetti kodu seversin yazdığımı görünce. Html/css olarak istediğin tasarımı bana atarsan sana dönerim kesin.
Hocam dediğim gibi, bir sayfalık web arayüzü olsa yeter yönetim paneli dışında. Sütunlar kategoriler olsun, sonra o sütunlara kategorilere göre satır satır link ekleyeyim. Anlatabiliyor muyum?
-
Konuyu hortlatmış olur muyum, olmaz mıyım bilmiyorum ama, halên işe yarar bir script bulamamış durumdayım.
Aklıma bir şeyler geldi ama.
Elinde DMOZ Clone Scripti olan veya http://www.clonescripts.com/script/php-directory-software/demo/ buna benzer script olan var mı?
İstediğim arayüz tam olarak ikisi. Linkteki DMOZ'a göre daha modern duruyor ama önemli olan duruşu değil işlevi.
-