Link Kısaltma Siteleriyle Para Kazanmak
-
Merhaba arkadaşlar, warez bir sitem var ve bu sisteme geçmek istiyorum düzenli yüksek mebla ödeme yapan wareze izin veren site önerilerinizi bekliyorum. Galiba ad.fly vermiyormuş. Veren bir tane bulmuştum adını hatırlatacak olana sevinirim box geçiyordu içinde.
-
linkbucks ?
-
niRvana_GG bunu yazdı
linkbucks ?
eyvallah oydu valla :) başka alternatif var mı 5 tane lazım bana
-
hocam tr'de bc.vc en temizi. exe indirtmiyor çünkü böyle olunca kullanıcı kaçmıyor. diğerleri virüslü programları indirtiyor yediğin küfüre değmez.
link.tl'de exe'siz sisteme geçtiğini duyurmuştu kaç ay önce ama bu firmaya güvenmiyorum nedense yine de bi bak.
2 siteden de düzenli aylarca ödeme aldım sıkıntı olmadı hiç bi şekilde birde özel değilse siteni öğrenebilir miyim ve niye 5 adet lazım acaba :)
-
HashiramaSenju bunu yazdı
hocam tr'de bc.vc en temizi. exe indirtmiyor çünkü böyle olunca kullanıcı kaçmıyor. diğerleri virüslü programları indirtiyor yediğin küfüre değmez.
link.tl'de exe'siz sisteme geçtiğini duyurmuştu kaç ay önce ama bu firmaya güvenmiyorum nedense yine de bi bak.
2 siteden de düzenli aylarca ödeme aldım sıkıntı olmadı hiç bi şekilde birde özel değilse siteni öğrenebilir miyim ve niye 5 adet lazım acaba :)
1 tıklayan 2. part linkinde saymıyor o yüzden
-
JiggSaw tarafından 20/Tem/14 19:00 tarihinde düzenlenmiştir
-
bc.vc iyidir.Üyeliğini benim referans linkinden açarsan hem sen kazanırsın hem ben :
-
bu link kısaltması kullanıp 5 saniye bekletenlere , çok derinden sevgilerimi besliyorum :)
-
brazzers accountları paylaşılıyordu bu kısaltma sitelerinde :D sanırım baya para getirir :D
-
HoLyCat bunu yazdı
bu link kısaltması kullanıp 5 saniye bekletenlere , çok derinden sevgilerimi besliyorum :)
EywALLAH :D Sevgiler Bizdenn :P
-
bu kısaltmalar birbirine bağlanıyor bu yasak değil mi?