Link Takasi Yapilacaktir (PR1-2-3)
-
Arkadaslar 1 ay oldu siteyi açalı ve bir ayda 410 kadar firma kaydına ulaştık.Şimdilik günde 1000 kadar bir tekil var,ama çıtayı yükseltmek istiyorum.Teklifler gelmeye başladı :)
Her türlü tavsiyelerinizide bekliyorum ayrıca arkadaslar
Şimdiden sonra daha çok hit almam lazım o yüzden siteye karşılıklı link hatta anlaşabilirsek banner almak istiyorum.
Linkleri Ekleyeceğim Yer : www.isyerlerim.com/sozlesme.html
Eklemenizi İstediğim Kod :
<a href="http://www.isyerlerim.com"><b> 204 Ayrı Sektörle Türkiye'nin En Aktif Firma Rehberi</b></a>
bu konu altından veya PM ile eklememi istediğiniz kodlarıda gönderebilirsiniz,ama PM daha iyi gibime geliyor,kirlilik yaratmamak için..
Şimdiden herkese teşekkür ederim.
-
pm attım kardeş ;)
-
tamamdır kardeşim ekledim,eyvallah !
-
bu olayı yapmak için en az dört site gerekiyo diye biliyorum yanılıyomuyum
-
Tavsiyelerim:Siteyi daha kullanışlı yapmaya bak,Sitenin amacı gibi bi link koy bence yanıp sönen çok fazla flash koyma sabit şeyleri tercih et,hemen reklam alıp para kazanmaya bakma biraz geliş sonra para işine bak yada göze çarpmıyan yerlere google reklamı al.
Bunlar bnm fikirlerim istersen dikkate al istersen zikleme sen bilirsin ^^
Edit:Birşey daha düşündüm;işyerlerine yönelik yapmışın ama bu siteye müşterilerde gelip işyeri bakıyor.
-
canerator bunu yazdı:
-----------------------------Tavsiyelerim:Siteyi daha kullanışlı yapmaya bak,Sitenin amacı gibi bi link koy bence yanıp sönen çok fazla flash koyma sabit şeyleri tercih et,hemen reklam alıp para kazanmaya bakma biraz geliş sonra para işine bak yada göze çarpmıyan yerlere google reklamı al.
Bunlar bnm fikirlerim istersen dikkate al istersen zikleme sen bilirsin ^^
Edit:Birşey daha düşündüm;işyerlerine yönelik yapmışın ama bu siteye müşterilerde gelip işyeri bakıyor.
-----------------------------
evet ilk amacımdan öncelerden sapmıştım ilkden para kazanmayı amaçladım ama 1 haftadır sitede oynama yapmıyorum.Şuanki hali en ideali geldi bana ama sağol önerilerin için,son zamanlardaki düşüncemi nerdeyse birebir söyledin.
-
Arlong evet yanılıyorsun:) canerator'e katılıyorum çogu kişi siteyi kurar kurmaz direk reklamlarla doldurur. daha dur Bismillah diyn daha yeni açılmış site biraz bekleyin ziyaretçi artsin zaman yani
-
hocam bikere link verdiğin kod faul yanlış
google da yükselmek istediğin kelimeyi link değişim yerine yazmalısın link değişimi adamlar tıklasında gelsin amaçlı değildir
eğer google da yükselmek istediğin kelime
" 204 Ayrı Sektörle Türkiye'nin En Aktif Firma Rehberi "
ise
değiştirmeni tavsiye ederim çünkü kimse bunu yazıp gelmez
he sen çok biliyosan cart curt diyenler olabilir benim pr 4 sitemde var 5 bin hitli sitemde var olay orası değil benim demek istediğim ben biliyorum gibi bişeyde değil
siten benimkiyle alakalı olsa yapardık içerik farklı ama
ayrıca karşılıklı yerine çapraz değişim yaparsan daha iyi olur arama motoru açısından
< a href="http://www.isyerlerim.com" title="204 Ayrı Sektörle Türkiye'nin En Aktif Firma Rehberi" rel="muse"><b> 204 Ayrı Sektörle Türkiye'nin En Aktif Firma Rehberi</b></a>
kolay gele