folder Tahribat.com Forumları
linefolder Sosyal Ağlar
linefolder Linkedin İle İlgili

Linkedin İle İlgili

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

arkadaşlar bu linkedini ilk facebook gibi bişey diye üye oldum. gördümki iş güç paylaşımları falan pek bana hitap etmiyo (: 

ama benim şu konuşma bozukluğumla alakalı arama yaptım. konuşma terapisti falan. sağolsun biri cevap yazdı ve beni sakaryada bir dil ve konuşma terapistine yönlendirdi, bana kaza zamanımda yutkunma sorunum var diye boğazıma trakeostami açılmış bilmeyenlere söyleyim; yani boğazımı delip dışarıdan hortumla nefes boruma hava vermişler ve dışarıdan mide borumla besleyebilmişler öyle ilaç verebilmişler. durum böyle olunca birebir görmek lazımmış.  dün sakaryadaki doktora gittim sağolsun güzel muayene etti. hem yönlendirme diye hem sadece muayene diye hemde konuşmadık diye hiç ücret sormadım (: sağolsun bişey istemedi ama ben elim boş gitmeyim diye kare çikolata götürdüm. (: tedaviyi kabul edersem sonraki seanslar için raporum varsa sgk karşılıyomuş raporum yoksa seans başına 600 lira dedi ben bi yutkundum rapora bakayım dedim (:

işin muayene tedavi boyutu benle ilgili de bu linkedini sormak istedim. linkedini kullanan var mı? ne için kullanıyonuz? 

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

kariyer.net'in facebook versiyonu diyebiliriz. iş dünyası orada takılıyor.

İmzalamazsam ne olcak?
Toplam Hit: 805 Toplam Mesaj: 2
linkedin ile ilgili