Linux - Mac - Windows
-

-
haha, 3üde aynı bokun laciverti yani :)
-
ahahaha güzelmiş :))
-
steve'ime jobs'uma laf yok :D
-

-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------

-----------------------------hehe :) üçü bi arada
-
şu dünyada apple dan fazla para göz şirket varmı bilmiyorum.İpod ve iphonu olanlar bilirler.Her boka para ...Windows olsun, apple olmasın.Yok iphone iphone dediler, düne kadar video çekemeyen aptal bir araçtı..
Ama reklamı var.
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------
şu dünyada apple dan fazla para göz şirket varmı bilmiyorum.İpod ve iphonu olanlar bilirler.Her boka para ...Windows olsun, apple olmasın.Yok iphone iphone dediler, düne kadar video çekemeyen aptal bir araçtı..
Ama reklamı var.
-----------------------------sen rahat ol android ve chrome os apple in azına edecek =)
özellikle HTC nin chrome os lu yeni serisi güzel olacak gibi =) google phone lar da tam bir iphone killer =)
haa anlayana mı evet anlayana =) çöpe para vermek isteyen go iphone =)
-
http://www.youtube.com/watch?v=Hhgfz0zPmH4
goggles olayına iphone nasıl bir karşılık verir bilmiyorum.Bing ile anlaşmıştı iphone eğer okuduğum haber yalan değilse ki değildir.acikkod mu bir yerden di.Acaba bing, goggles gibi birşey mi yapacak diye bekliyorum.
Kaldı ki yaparsa nasıl olur onuda bilmiyorum.Google yıllarca bu işleirn üstünde çalışmış anlaşılan.
---
Şahsen google sempatizanıyım.Google'ı tercih ederim.FAkat googleın bu hamleleri beni hayran olarak kazandırdı..Yenilik üstüne yenilik..Helal olsun ne diyelim.
Ama cidden iphone u merakla bekliyorum.