Linux Akademi Açılmış

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Tanıtım yazısını alıntılıyorum:

Linux Akademi, *nix sistemler ve açık kaynak kod teknolojilerle ilgili olarak eğitim ve danışmanlık hizmetleri sunmak üzere Bilgi Güvenliği Akademisi’nin (BGA) bir yan kolu olarak faliyetlerine başladı. Sektördeki yetişmiş Linux sistem yöneticisi açığını kapamaya yardımcı olmak üzere RHCE ve LPI içerikli sistem yöneticisi eğitimlerine ağırlık verecek Linux Akademi, kamu kurumlarına ve özel şirketlere Açık Kaynak Kodlu anahtar teslim çözümler sunarak stabil ve toplam sahip olma maliyetleri makul altyapılar oluşturma konusunda faliyette bulunacak.

İçerisinde benim de bulunduğum, deneyimli bir kadrodan oluşan Linux Akademi, “Staj Okulu” ile de kendisini geliştirmek isteyen üniversite öğrencilerine de deneyim kazanmalarına yardımcı olarak, blog adresinde periyodik olarak yayınlanan teknik makaleler üzerinden de konu ile ilgilenen herkese yardımcı olarak kamu yararına çalışmalarda bulunacak.

Linux Akademi ile ilgili daha detaylı bilgi için http://www.linuxakademi.com.tr/ adresini kullanabilir ya da bilgi@linuxakademi.com.tr adresine bir email gönderebilirsiniz.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek

Güzelmiş, fiyat bilgisini açık açık yazsalarmış daha iyi olurdu:

--
    Eğitimler hakkında detay bilgi (kayıt, ücret, indirim vs) almak için egitim@bga.com.tr adresine e-posta gönderebilirsiniz. E-postanız en geç 24 saat içinde cevaplanacaktır.
    --

vatandaşa kafam girsin!..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

Böyle eğitimlerin en sevdiğim yanı sıra sıra hangi konu işlenecekse yazmaları, bende istediğim şeyi o yönergeye göre araştırıp öğreniyorum evde :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

bana uzakmış ya ta kadıköyde  ama güzel bir mevzu gerçekten üni harici başka yerlerde de linux eğitimi verilmesi bunun yaygınlaşması güzel

ssh scripting  

basit  ama linux da en çok çözmek istediğim olay budur 

yakınımda olsa görüşmek gitmek isterdim buraya

windows da nasıl microsoft sertifika veriyorsa aslında linux da da ubuntu centos vb gibib yerlerden sınava tabi tutulup sertifika verilse ama adamlar şirket mantığıyla çalışmadığından asla böyle bir şey olmaz 

ortam harikadır ya full linux kuruu makinalar server filan  lisans derdi de yok kurs içinde güzel mevzu aslında :)  

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sırada sınav - mülakat karısımı bir sey var sanırım, bakalım.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo
    Andrei bunu yazdı

sırada sınav - mülakat karısımı bir sey var sanırım, bakalım.

Dersleri çek bizede gönder :D  

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

Bizim bi arkadaşta katılmaya hak kazandı. 

ne diyon?
Toplam Hit: 1243 Toplam Mesaj: 7