Linux Akademi Açılmış
-
Tanıtım yazısını alıntılıyorum:
Linux Akademi, *nix sistemler ve açık kaynak kod teknolojilerle ilgili olarak eğitim ve danışmanlık hizmetleri sunmak üzere Bilgi Güvenliği Akademisi’nin (BGA) bir yan kolu olarak faliyetlerine başladı. Sektördeki yetişmiş Linux sistem yöneticisi açığını kapamaya yardımcı olmak üzere RHCE ve LPI içerikli sistem yöneticisi eğitimlerine ağırlık verecek Linux Akademi, kamu kurumlarına ve özel şirketlere Açık Kaynak Kodlu anahtar teslim çözümler sunarak stabil ve toplam sahip olma maliyetleri makul altyapılar oluşturma konusunda faliyette bulunacak.
İçerisinde benim de bulunduğum, deneyimli bir kadrodan oluşan Linux Akademi, “Staj Okulu” ile de kendisini geliştirmek isteyen üniversite öğrencilerine de deneyim kazanmalarına yardımcı olarak, blog adresinde periyodik olarak yayınlanan teknik makaleler üzerinden de konu ile ilgilenen herkese yardımcı olarak kamu yararına çalışmalarda bulunacak.
Linux Akademi ile ilgili daha detaylı bilgi için http://www.linuxakademi.com.tr/ adresini kullanabilir ya da bilgi@linuxakademi.com.tr adresine bir email gönderebilirsiniz.
-
Güzelmiş, fiyat bilgisini açık açık yazsalarmış daha iyi olurdu:
--
Eğitimler hakkında detay bilgi (kayıt, ücret, indirim vs) almak için egitim@bga.com.tr adresine e-posta gönderebilirsiniz. E-postanız en geç 24 saat içinde cevaplanacaktır.
-- -
Böyle eğitimlerin en sevdiğim yanı sıra sıra hangi konu işlenecekse yazmaları, bende istediğim şeyi o yönergeye göre araştırıp öğreniyorum evde :)
-
bana uzakmış ya ta kadıköyde ama güzel bir mevzu gerçekten üni harici başka yerlerde de linux eğitimi verilmesi bunun yaygınlaşması güzel
ssh scripting
basit ama linux da en çok çözmek istediğim olay budur
yakınımda olsa görüşmek gitmek isterdim buraya
windows da nasıl microsoft sertifika veriyorsa aslında linux da da ubuntu centos vb gibib yerlerden sınava tabi tutulup sertifika verilse ama adamlar şirket mantığıyla çalışmadığından asla böyle bir şey olmaz
ortam harikadır ya full linux kuruu makinalar server filan lisans derdi de yok kurs içinde güzel mevzu aslında :) -

sırada sınav - mülakat karısımı bir sey var sanırım, bakalım.
-
Andrei bunu yazdı

sırada sınav - mülakat karısımı bir sey var sanırım, bakalım.
Dersleri çek bizede gönder :D
-
Bizim bi arkadaşta katılmaya hak kazandı.