Linux Altında Macromedia Flash İşletimi İçin - Swfdec
-
Açık kaynak kodu bir proje olan Swfdec ile Linux üzerinden Macromedia Flash animasyonlarını çözümleyip işletebilirsiniz. Mozilla ile çalışabilmesi sayesinde nette gezinirken veya video paylaşım sitelerinde sorun yaşamayacaksınız. Download - Screenshots

Kanak: freedesktop.org
-
süperde zaten flash player için linux versiyonu var haaa bu ayrı open source adamlar ugraşmışlar emege saygı:) dostum sende yanlış anlama lütfen sana karşı birşey demedim sadece öyle bir yazmışsınki sanki yeni çıkmış flash player linuxa gibi duruyorda:D
-
...
-
sandman bunu yazdı:
-----------------------------
süperde zaten flash player için linux versiyonu var haaa bu ayrı open source adamlar ugraşmışlar emege saygı:) dostum sende yanlış anlama lütfen sana karşı birşey demedim sadece öyle bir yazmışsınki sanki yeni çıkmış flash player linuxa gibi duruyorda:D
-----------------------------zumsuk şeytan tarafı says : sandman hangi programlar var
melek tarafı says: söyleme sakın bu hıyar flashada başlar şimdi ondan sonra hiç bi bok yiyemeden kalır
seytan: sus lan meraktan soruyorum yoksa bana ne flashtan anladığım şey değil
melek: hea gördük windowstada bi o bi bu linux-windows arasında gider.Linuxa geçti bi ton iş
seytan: tamam be isteidğini yapsın bırak.
melek: ben onun tarafındayım kabuk prgoramlama,perl,python,c öğrensin flashı sonra bakar
----
kendi içimde tartışma çıktı da.
-
...
-
eheheh onun gibi ol sonra buyr gel bana sanada anlatim :D
-
habib_mx_tr bunu yazdı:
Hacı benimde içimde bi linux sevgisi, merakı var ama senin gibi olurum diğe kendimi veremiyom :P
-----------------------------grup halinde ders verir hoca başa çıkamaz :D ben zaten bütün zamanını çalışıyorum düşün o derece.Linux mint tavsiye ederim bak linux minte geçtim ses seda ık tı mı kabuk programlamada sandman in akfasının etini yiyiom şimdi :D
Ses sorunu çözüldü vcd izleyebiliyorum artık tamamdır linux mint kral işletim sistemi benim için.
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------habib_mx_tr bunu yazdı:
Hacı benimde içimde bi linux sevgisi, merakı var ama senin gibi olurum diğe kendimi veremiyom :P
-----------------------------grup halinde ders verir hoca başa çıkamaz :D ben zaten bütün zamanını çalışıyorum düşün o derece.Linux mint tavsiye ederim bak linux minte geçtim ses seda ık tı mı kabuk programlamada sandman in akfasının etini yiyiom şimdi :D
Ses sorunu çözüldü vcd izleyebiliyorum artık tamamdır linux mint kral işletim sistemi benim için.
-----------------------------ayıp ettin şimdi zaten istemedigimde kovuyorum seni başımdan :P ehehehehe
-
Hacı Full Edition 684MB netten çekemem malum kotalı internet kullanıcısıyım Ubuntu gibi Mint'leride kapımıza getirtebiliyormuyuz?
-
sandman bunu yazdı:
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------habib_mx_tr bunu yazdı:
-----------------------------ayıp ettin şimdi zaten istemedigimde kovuyorum seni başımdan :P ehehehehe
-----------------------------yani sen beni her zaman istiyon mu başından savdığını görmedim hcoa ?İşin oluyor geç cevap veriyorsun ama veriyorsun.
-
habib_mx_tr bunu yazdı:
Hacı Full Edition 684MB netten çekemem malum kotalı internet kullanıcısıyım Ubuntu gibi Mint'leride kapımıza getirtebiliyormuyuz?
-----------------------------5 ytl mi 6 ytlmi byte dergisi alıcaksın bu aykini daha sonra iso dosyasını cdye yazdırcan tamamdır.