Linux Dosya Paylaşımı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    🧿
    BlackApple
    BlackApple's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

şimdi mint 16 kurulu sistemden bir dizin paylaşmak istiyorum samba ile dizin yetkisine herkesi seçtim ve workgroup olarak windowstaki aynı ismi verdim 

win 8.1de ağ bulma ve paylaşımı açık

fakat yinede mintte paylaştığım dizini win8de göremiyorum aynı şekilde win 8de paylaştığımı minte göremiyorum

sorun ne olabilir iki pcnin kullanıcı adları aynı bu sorun teşklil etmez sanırım 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Hocam windows linux un ext3, ext4 gibi filesharing sistemlerini algılamadığı için problem yaşıyor olabilirsin.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    endenius
    endenius's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı

Hocam windows linux un ext3, ext4 gibi filesharing sistemlerini algılamadığı için problem yaşıyor olabilirsin.

paylaşıma açtığı için 3-5 isterse 15 olsun fark etmez hepsi birbirini görür

müridin derdi ağ ile alakalı görünüyor yada paylaşımı açtım sanıyor açmıyor

Toplam Hit: 861 Toplam Mesaj: 3