Linux Exe Çalıştırmak :)
-
Arkadaşlar bi bakarmısınız linux te exe çalıştırmak istiyorum ama bilemedim geçicem linux'e ama exe çalıştıramıyorum bi anlatırsanız sevinirim :) + En iyi linux dağıtımı hangisi ona göre kurucam arkadaşlar :)
-
az biraz forumda arama yap gözüm :)
-
Vine
-
linux da exe çalışmaz linux kendisi destek vermediği için linux un dosya depolarına mahkumsun
wine emulatör ü ile nasıl pc de xbox ps3 oyunları oynanabiliosa linux da da windows programlarının bazılarını çalıştırabilirsin
performans düşüşü olur özellikle directx oyunları çalışmaz. vs vs linux a geçmek için erken. en iyi 3 tanesi fedora kubuntu pardus
-
linux ta cs oynayamazsın haa haberin olsun cs oynarsın ama sxe açılmaz..
sonra bana msn'den linux ta cs yi nasıl açıoz deme :D
-
playonlinux diye bişey var onu kur.
-
angelofhope bunu yazdı:
-----------------------------
linux ta cs oynayamazsın haa haberin olsun cs oynarsın ama sxe açılmaz..
sonra bana msn'den linux ta cs yi nasıl açıoz deme :D
-----------------------------vallahi hoca warcraft , call of duty falan oynayan tonla adam var linux üstünde :)
wine ile bir iki ayar yada playonlinux işinizi görür ama mecburen ayar yapacaksınız
-
http://www.winehq.org/ adresinden programı indir. call of duty ble oynarsın ama iyi bir araştırma yapman gerekir çünkü windows atn sonra linux a alışması kolay değil. en iyi linux dağıtımıda Ubuntu dur.
-
@zumsuk
hocam cs çalışır ama sxe çalışmaz istediğin program olsun sxe üzerinde sanal makinada çalışmaması için bir koruma var..
wine ile kurarken sanal makina olmasa bile sxe bunu sanal makina gibi görüyor.. sanal makinada çalışmaz türünden hata veriyor sonuç olarak şuan da linux ta cs oynamak mümkün ama sxe siz serverlarda =)