Linux İçin Video Düzenleme Programları
-
arkadaşlar videoların formatını değiştirebileceğim, videolara yazı vs ekleyebileceğim kullanışlı bir program varmıdır.Ne zamandır arıyorum istediğim gibi bir program bulamadım
-
Kdenlive
Avidemux
Openshot
Pitivi
bunları inceleyebilirsin...
-
piti vardı işime yaramıtı baya.
-
MrSari bunu yazdı:
-----------------------------Kdenlive
Avidemux
Openshot
Pitivi
bunları inceleyebilirsin...
-----------------------------zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------piti vardı işime yaramıtı baya.
-----------------------------Bunları yükledim baktım başka daha sağlam birşey varmıdır
-
hocam nasıl birşey istiyon söylermisin.. ona göre birşey tavsiye edelim.. zumsuk bu konuda benden daha iyi bilir onada sorabilirsin.
-
Hocam windows ortamındaki proshow yada ulead video yada magic video tarzı bir program arıyorum
-
abi tarzını söyleme.Tarz dersen video düzenleme programınn içinde ne geçtiğinide anlat.Ne yamak istiyorsun ? yazı ekleyebileceğin ve format değiştirebileceğin birşet piti ??
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------abi tarzını söyleme.Tarz dersen video düzenleme programınn içinde ne geçtiğinide anlat.Ne yamak istiyorsun ? yazı ekleyebileceğin ve format değiştirebileceğin birşet piti ??
-----------------------------Hocam pitiyi biraz kurcaladım ya bendeki sürüm farklı ya sizin anlattığınız olay farklı , yapmak istediğim videoya yazı resim format değiştirme işlemi.
Program yüklü ise sende bir caps alıp gösterebilirmisin.
-
http://www.youtube.com/watch?v=fhT93MGkEKI
dahası için : youtube -> pitivi video editor tutorial