Linux İle İlgilenen Müridler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

linux ve açık kaynak üzerine bir site projesi var tbt den de bir çok linux fanatiği olduğunu biliyorum

sürümler konusunda tartışsakta hepsi birbirini tamamlıyor. 

içeriği linux açıkkaynak test sonuçları ağır olmak üzere teknloloji ile alakalı herşeyi içeren bir site açmayı planlıyoruz

http://www.teknolojilabs.com/ dan serdar(admin)  ve bi kaç arkadaş başlıycaz fakat yazar eksiği var 

burda istekli kişiler varsa tecrübelerini paylaşacak beklerim pm ve konuya msj atarak bana ulaşsınlar 

amaç : herkezin ilgisini çekecek bir bilgi birikimi yaratmak 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tutkun
    tutkun's avatar
    Erkek

Bilgiler güzel gibi. Tam incelemedim ama PhotoRec konusu hoşuma gitti. Ubuntu depolarında dosyayı bulamadım. Yum ile aramadım ama bence bir de bağlantı ekleyin ;)

Bilen konuşmuyor, konuşan bilmiyor...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

photorec kelimesinde benim bloğun arkasına gelmiş linkde ki site :P

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    3Dxsolid
    3Dxsolid's avatar
    Erkek

hocam baktım geneli fedora üzerine sanki ...  bi kaç windows var o kadar olur ama ubuntu ve pardus üzerine payklaşımlar yoğun olursa daha sık ziyaret edilir gibime geliyo :) güzel olmuş ellerinize sağlık

Hayırlısı...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

hea bu arada PanxeR yeni bir site açacak yanılmıyorsam linkte verdiği sitenin admini ve bir kaç arkadaş diyor.. okuyan iyi okusun :D

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

direk teknolojilabs da yazıcaz hocalar , birleşiyoruz x)

Toplam Hit: 1091 Toplam Mesaj: 6