Linux Kullananlar Bi Bakin (Özellikle Redhat 9.0)
-
vgscan -- removing "/etc/lvmtab" and "/etc/lvmtab.d"
vgscan -- creating empty "/etc/lvmtab" and "/etc/lvmtab.d"
vgscan -- reading all physical volumes (this may take a while...)
vgscan -- "/etc/lvmtab" and "/etc/lvmtab.d" successfully created
vgscan -- WARNING: This program does not do a VGDA backup of your volume group
Bu hatayi bi türlü gideremedim ... HDD yi birlestirdim! bios ayarlarina baktim(update de yaptim) Ama bu hata hep var ! ...
http://www.redhat.com/docs/manuals/linux/RHL-9-Manual/install-guide/s1-mouseconfig.html
Bu bölümden sonra bu hata ile karsilasiyorum...
yardim edebilrsiniz umarm... -
way be cevaplara bak :P yardimci olabilicek bi arkds yok mu ya... hala cözemedim sorunu,...ugrasiyorum cevap gelmeden cözecem heralde
-
arkadasım meraba bu sanırım ses kartıyla alakalı bunu en ıyı halledecek program senın sıstem yatıyo sanırım. uyandırmalısın :) neyse gırgır bı yana;
sisteminde Kudzu programı yukluyse bunu calıstır ve yuklu degılsekı (ben RedHat standart kurulumunda yuklenıyo dıye hatırlıyorum) yuklemenı sıddetle tavsıye edıyorum. ses kartını cıkart sıstemı baslat sıstem komple bı acılsın daha sonra sıstemı kapatıp ses kartını tak ve yenıden baslat kudzu sıstemdekı yenı donanımı algılayacak ve yazlımı yukleyecek eger yazılım yuklu ıse sorunlarını gıderecek.
Haa baslat menusu olarak bılınen sıstem menusunde sanırım sıstemle alakalı bı yerde sunucular varoranında ıcınde servısler var bu servıslerı kontrol etmenı ve kudzu sıstem acılıyoken aktıf olacak konumda degılse karsısına tick koyup sıstemı reboot et.
sıstem acılıyoken kudzu yapılandırma programı baslar ve donanımı yapılandırır. kolay gelsın....