Linux Mint

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

http://www.resimyuklet.com/uploads3/load188261.png

bıyrın size masaüstü resmide hele şükür bir tane ses sorunumu otomatik çözen dağıtım buldum.Linux mint bianca  byte dergisi verdi ubntudan geliştirilmiş.Kurdum değişik bişeye benziyordu vcdyi açtı ses olayı çözüldü tamamdır benim iş :).

Sormayın ulan yine mi sistem değiştirdin die.Vallahi ne yapıyorsam tarikat için yapıyorum testerlik yapıyorum size yeniler için uygun işletim sistmei ubuntu dan geliştirilmiş linux mint gnomeli :) ama kde gibi yapmışlar ilnginç güzel basit ve profesyonelce donanımı otomatik tanıdı. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    resim not found zumsukcum :) birde testerlıgını yerim senin sen şunu kendim için yapıyorum desene :D sen önce sana verdigim şeyleri çalış

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    invisible_1905
    invisible_1905's avatar
    Erkek
    Konunun ismini görünce kesin bu bizim Zumsuk dedim zaten. Ama sana takıldığımdan değil!!! Keşke herkes senin gibi araştırmacı olsa. :) Tebrik ederim seni araştırmacılıktaki kararlılığından dolayı.

TIGER şimdi asker 87/2/B Tankçı (www.divxhome.net) Herkesi bekleriz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

invisible_1905 bunu yazdı:
    ----------------------------- Konunun ismini görünce kesin bu bizim Zumsuk dedim zaten. Ama sana takıldığımdan değil!!! Keşke herkes senin gibi araştırmacı olsa. :) Tebrik ederim seni araştırmacılıktaki kararlılığından dolayı. -----------------------------

hocam dalga geçme yaw ne yapim her türlü dağıtımı denedim yok ses olayını çözemedim.Ubuntu kurdum iyidi ama gnome alışkın değilim sonra bunu kurudm bu gnome ile kde arası birşey gnome ama ses mes tam süper bundayım şimdi rahat olnadayım bunu buldum tamamdır.

Yani benim elimde olsa güzle birşeyler kurucam ama kuruyorum sorun çıkıyor çözemedimde ac97 nin bütün paketleriniyükledim olmuyor.Ama gnomede işi bitirdim :) 

Toplam Hit: 2017 Toplam Mesaj: 4