folder Tahribat.com Forumları
linefolder Linux ve Diğer İşletim Sistemleri
linefolder Linux Mint Bcm43228 Broadcom Sorunu :Sss Wifi Stick Önerisi Alınır.

Linux Mint Bcm43228 Broadcom Sorunu :Sss Wifi Stick Önerisi Alınır.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

linux mint yüklü deleron işlemcili lenovo fuckbook için için bir wifi adaptör alacağım lakin  hangisinin uyumlu olacağına bu zikimsonik işletim sisteminin hangisini reddetmeyeceğine emin olamadığım için fetiş linuxçulara bir sorayım dedim. hangi çıbık adaptörü alsam sorun yaşamam?

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Khan23
    Khan23's avatar
    Erkek

mintin son versiyonunda (vanessa) bi driver problemi vardı galiba diğer sürümlerde yaşamadığım kadar sıkıntı yaşadım ve çözememiştimde bir türlü wifi dirverını kuramadım kablo ile bağlıyordum. gereksiz bi ayrıntı vereyim dedim up olsun :D 

We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    Khan23 bunu yazdı

mintin son versiyonunda (vanessa) bi driver problemi vardı galiba diğer sürümlerde yaşamadığım kadar sıkıntı yaşadım ve çözememiştimde bir türlü wifi dirverını kuramadım kablo ile bağlıyordum. gereksiz bi ayrıntı vereyim dedim up olsun :D 

kaldırdım moruk, bu gerizekalılar 20 yıldır bir arpaboyu yol kat edememişler. hâla aynı sıkıntılar mevcut, bir bok olmaz linux tayfasından gereksiz yere zamanımı harcadı. win11 indiriyorum ağaç gibi budar kullanırım deleron işlemcimle ne yapayım zaten bir yazı yazıcam bir de nete girecek yeter bana... sinirimi bozdu ya ulan sistemi kurmadan hardware check yapsana, bu çalışmaz desene, kuruyorsun zik gibi elinde kalıyor :| zaten yavaş da çalışıyor hızlı falan değil hikayeymiş.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Khan23
    Khan23's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı
    Khan23 bunu yazdı

kaldırdım moruk, bu gerizekalılar 20 yıldır bir arpaboyu yol kat edememişler. hâla aynı sıkıntılar mevcut, bir bok olmaz linux tayfasından gereksiz yere zamanımı harcadı. win11 indiriyorum ağaç gibi budar kullanırım deleron işlemcimle ne yapayım zaten bir yazı yazıcam bir de nete girecek yeter bana... sinirimi bozdu ya ulan sistemi kurmadan hardware check yapsana, bu çalışmaz desene, kuruyorsun zik gibi elinde kalıyor :| zaten yavaş da çalışıyor hızlı falan değil hikayeymiş.

benim pcde eskiydi win 7 ve 10dan hızlı win8.1'den yavaş çalışıyodu mint birde alakasız takılmaları çok yaşadım chrome'da gezerken felan kitleniyordu ben de saldım 

We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars.