Linux Modem Kurulumu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RevengeR
    RevengeR's avatar
    Erkek
    ya millet linuxu kurdum ama modemi tanımadı nasıl tanıtacaz bunun windows tan yazıyorum bi de hard diskin durumunun nerden öğrenecez ys ne bçim bi iş ya daha müzik bile dinleyemedim kardeşim çalmıyo linux ya neyse şu modem işine yardım ederseinz sevinirim

Voodoo People
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PYTH0N
    PYTH0N's avatar
    Erkek
    *** gelecek linux 2 de hcf + hsf + winmodem leri tanıtma ozelligi var yane internal modemlerinizi rahatca tanıtabilrsiniz ben yapmıstım olmustu... ama external modem kullanırsan zaten sorun yok kPPP programıınn icinden modem bolumunden /dev/modem bolumunu sectiginde zaten modemi otomatik tanıo. aksi halde yukarda dedigim gibi hcf + hsf vs.. modemleri elle tanıtman lazım***

l0ve is n0thing with0ut fucking!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    root
    root's avatar
    Erkek
    modemin markasi ne ?_ hangi linux dagitimini kullaniyorsun bunlari buraya yazmassan sana kımse yardim edemez...

ilk olrak ise linmodems.org adresine gidip modeminin driver i varmi yokmu ona bi bakacaksin ses için ise GL veya Rh kullaniyorsan sndcfg komutunu kullan komutu yanlış yazmiş olaiblirim tab kullanma alışkalıgını edin ...

printf(" I'm Crazy Over You \n" )
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatihan
    fatihan's avatar
    Erkek
    degerli arkadaslar bu modem sorunu benim basimda da bir dert.bende robotics 56k diye bir intern modem vardi linuxla calismiyor diye icinde linux driveri olan bir extern modem aldim modelide "Neolec Freeway 56 USB".ben bu mdemi ne knoppix 3.1-3.2 ye ne fedora core1 e ne suse 9.0 a ne de mandrake 9.2 ye tanitamadim.
    kernel versionunu tutmuyor diye www.rpmseek.com dan uygun driveri indirdim tar.gz diye bir sey bunuda kuramadim ya ben bu modemi napacam Allah askina biri bana yardim etsin.Ben acemiyim, int den yardimci döküman ariyorum ama dise dokunur bir sey yok bende de ingilizce yok ki howto lar dan ögreneyim.ya bilen varsa banada yardimci olsun.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    i0zc
    i0zc's avatar
    Erkek

bende knoppix 3.3 e modemimi tanıtıcam ama nasıl yapıyıyor bilmiyorum zyxel prestige 630 series usb modem kullanıyorum ne yapıcağını şöyle ayrıntılı olarak anlatırsanız sevinirim...

Eğer kafanıza bir taş düştüyse,kafanız taş düşebilecek bir yerde dolaştığınız için suçlu sizsinizdir!...
Toplam Hit: 2380 Toplam Mesaj: 5