Linux Redhat Hangi Versiyonu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bluevean
    bluevean's avatar
    Erkek

http://www.linuxiso.org/distro.php?distro=7

bu adreste redhat sürümleri var hangisini indireyim sonra bazı şeylerin driverlarını istemesin örneğin seskartı win98 isityor xp istemiyor inşallah istemez linuxde esas konu

redhat 6,2 zoot var o hem tek cd hemde boyutu diğerlerine göre az diğerleri 3 cd bu tek cdlik olanı indirsem işimi görürmü ayrıca birde mandrake var mini install oda işimi görürmü tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    http://fedora.redhat.com/

bence bunu indir yeni başlıyanlar için en iyi versiyonlardan biri mandrake 10.2 yada 2005 bulursan indir(ikisi aynı şey) oda en kolayı yaaaa bir çok ses kartında sorun çıkarmaz artık donanım firmaları linux içinde sürücüler çıkartıyorlar..... son olarak tüm cdleri indirmeni tavsiye ederim içlerinde inanılmaz işe yarar toollar oluyor aynı zamanda linux servislerini kurmak içinde gerekirler

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bluevean
    bluevean's avatar
    Erkek
    çok saol dostum fakat ben o driverın 98 için bulamamıştım linux daha zor olur sanırım ama inşallah linux tanır onu
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    özellikle mandrake ve redhat driver konusunda çok başarılılar.... mutlaka bulursun olmadı linuxta bazen manuel olarakta yapılandırmak mümkündür...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bluevean
    bluevean's avatar
    Erkek

dostum senide baya yordum fakat demin verdiğin download da bulamadım başka bir link verirsen sevinirim msn fln olursa çok iiyi olur çok saol iyi günler...

redhat veya mandrake farketmez download  2 cd yi geçmeyen versiyon olursa iyi olur

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    yooo dostum calışıyor fedora.redhat.com
    hemde acılır acılmaz download var

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bluevean
    bluevean's avatar
    Erkek

dostum sanırım 4 cd ben böle bir cd lik fln istemiştim türklerin yaptığı var pardus onu cd ye attım pc ye restart attım boot a geçmedi cd room u 1. i yaptım hdd i ikinci yaptım yine olmadı

sinirlendim yaw bi linux beceremedik cd yide doru yazdı ama

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    valla bak şimdi canım parduk knopix felan bunlar iyidir ama bak sen abi tavsiyesi dinle indir 4 cdliklerden birini sonra bana duacı olursun yoksa git bir korsancıya yada chip özel sayısı var al onu
    kafan rahat etsin sen dinle abini :p

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bluevean
    bluevean's avatar
    Erkek
    dostum valla senide yorduk hakkını helal et ama napalım ben aceleci bir insanım şimdilik cd yi alana kadar internetten tek cd lik bir versiyonu indirip kullanmak istiyorum merak ediyorum açıkcası araştırmalarıma göre adres  http://www.linuxiso.org/distro.php?distro=29   burda mandrakenin mini install cd  var bunu yüklesem işimi görürmü lütfen yardım :) bunu yükleyip bi bakmak istiyorum şimdiden iyi günler...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    eger tek cd dersen orda movie var cdden boot ediiyor onu al kullan begenmezsen hd boşuna bölmüş olma:)oldu begendin o zaman al kur.... birde bunlar neden hep eski versiyon anlamadım

Toplam Hit: 2223 Toplam Mesaj: 10