Linux Sedega
-
Merhaba arkadaşlar, 2 hafta önce ubuntuya geçtim xpyi sildim tamamen herşey iyi güzel wine fln yidim bitirdim çocu oyundur programdır çalıştırabiliyorum ancak warcraft 3'ü çalıştırmak istedigimde warcraft ııı was unable to intiliaze gibi bi hata veriyor,
internette biraz araştırma yaptım ve warcraft 3ün winedan ziyade sedega adlı programda çalıstıgını ögrendim. Ancak bu programı bulamadım. Daha dogrusu buldum ancak 3 aylık 18 dolar gibi bi ücret vererek alıyoruz.
Linuxta ücretli program hey allah :D
yardımcı olursanız sevinirim
-
bu arada Cedegaymış sedega degil
-
? linuxtada ücretli program olabilir, hatta linuxun kendi ücretli olabilir.Gnu lisansı yad aaçık kaynak olaması gibi bir kural yok hcoam :) sen alıp geliştirip windows kadar pahallıya satabilirsin.
---
Bu arada bende war craft oynayacaktım bende şu para mevzusu yüzünden oynayamadım.sedega değilde başka birşeyi vardı sanırım.Ubuntu-tr forumlarına sorarsan onalr daha yardımcı olabilir
-
Özellikle World Of Warcraft için linux temelli bir yazılım.bu oyunda sesli iletişim özelliği mevcut windows dan kıyaktır cedega da oyun oynamak.5 aylık bir ödeme teminatlı sözleşmeden sonra free season da anlaşmalı kullanım devam ediyor.eğer her şeye değer diyorsan kullanmalısın.en mükemmel linux olarakta pardus cedega yı öneririm.
-
ayda 6$ gibi bir şey yapıyor. çok lazımsa ödeyebilirsin sanırım.
-
tamamdır yaptım teşekkürelr