folder Tahribat.com Forumları
linefolder Linux ve Diğer İşletim Sistemleri
linefolder Linux Serverda Port Açmak? Ve Birkaç Şey

Linux Serverda Port Açmak? Ve Birkaç Şey

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

puttyden giriyorum shoutcast kurdum vps e server çalıştı açık ama port açamadım netteki kodları giriyorum yemiyor server açık ama yayın gönderemiyorum

2. sorum dosyayı başka yerden çektim servera shout castı config dosyasını düzenlemem lazım nasıl yaparım pico çalışmıyor

3. sorum tar.gz olacak kendim nasıl sıkıştırırım .rar yapıp uzantıyı değiştirince yemiyor

4. sorum bütün banlılar ipleri silme kodu ve bütün banlı ipleri görme kodu bilenniz varmı

aklıma geldikçe sorarım :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek

iptables -A INPUT -p tcp --dport portno -j ACCEPT
    iptables -A INPUT -p udp --dport  portno -j ACCEPT

REJECT ilede engellersin.

2.si herhangi bir SFTP programı kullan dosyalarda düzenleme yapmak istiyorsan.

Tavsiyem Winscpdir , beleştir. Link : http://winscp.net/download/winscp427setup.exe

kurdukdan sonra normal ftp programıymıs gibi kullanırsın , dosyaya sağ tıklayıp edit ilede çok rahat düzenlersin. Uğraşamam dersen nanoyu kullan

nano conf.cfg olarak

3. bişi anlamadım

4. iptables –F yaz bütün kuralları sil

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek

Genkinin dedigi gibi iptables'a izin vermen lazım.Firewall tarafından banlanmış ipleri iptables -L ile görebilirsin bu tüm kuralları listeler içersinde banlı ipleride görürsün.Sanırım Windows altında tar.gz oluşturmayı sordun.Zipgenius veyaz 7zip programlarıyla yapabilirsin

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanKirca
    CanKirca's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------

puttyden giriyorum shoutcast kurdum vps e server çalıştı açık ama port açamadım netteki kodları giriyorum yemiyor server açık ama yayın gönderemiyorum

2. sorum dosyayı başka yerden çektim servera shout castı config dosyasını düzenlemem lazım nasıl yaparım pico çalışmıyor

3. sorum tar.gz olacak kendim nasıl sıkıştırırım .rar yapıp uzantıyı değiştirince yemiyor

4. sorum bütün banlılar ipleri silme kodu ve bütün banlı ipleri görme kodu bilenniz varmı

aklıma geldikçe sorarım :)

-----------------------------

port açma olayının kurduğun radyo server'ı ile alakası yok, sadece her radyoya özel config dosyasından kullanacağın portu belirle.

Twitter: @CanKirca
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

teşekkür ettim arkasdaşlar firmaya açtırdım :D portu dinleyecekseniz hani :D www.hepsibeles.net/radyo.asx

Genki Winscp le düzenleyemedim ilk onunla denedim zati :)

bu banlı ipleri listele diyom ipi göstermiyo sunucuyu gösteriyo adsl.tt.net felan filan

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 2056 Toplam Mesaj: 5