Linux Sistem Yöneticisi Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

İs nedir ?

- Projelik bir is, ben %40'ını tamamladım, yardım gerekiyor cünkü fazla vaktim yok stajlardan ötürü.

Para ??

- Bu konuda bir netlik yok ama freelance bir olay olması ve neredeyse isin yarısı bittigi icin, tatmin edici bir ücret alınacaktır. Zaten etiket sahibi olunacagı icin ücreti pek de siklemeyecek projeyi kabul eden kisi.

Süre ???

- Deadline süresini firma elinden geldigince esnek tutmaya calısıyor ancak hızlı calısacak birisi olmalı.

Neleri bilmeli ?

- VPN, FTP, MySQL, PostgreSQL, Apache, Proxy (Squid), Mail (Sendmail, Postfix, Zimbra), LDAP, ISPConfig gibi uygulamaların kurulumu ve konfigürasyonu hakkında bilgi sahibi olmalı.

Ne kadar bilmeli ?

- Sadece yum / apt-get araclarıyla repolar üzerinden paket kurulumu yapacak adam aramıyorum, Proxy sunucusunu yapılandırırken Dansguardian, Squidgard gibi icerik filtrelerine hakim olmalı, aynı sekilde Mail sunucusunu yapılandırırken Anti-Spam, Anti-Virüs konfigürasyonlarını, AC entegrasyonunu da bilmeli.

Böyle de yazınca guru aradıgım sanılmasın, ortalamanın üzerinde bilen ve bu islerle ugrasmıs birisi rahatlıkla halledecektir.

Not : Yüz yüze görüsme gerekecegi ve evin musait olması durumunda sabaha kadar yardırma durumları olabilecegi icin kisinin İstanbul'da olması tercih sebebidir.

Not 2 : Daha önce sektörden birisi bu ise ortak olmayı bana kendisi teklif etti ki kendisi cogunuzun bildigi bir firmada sistem / pentest uzmanı olarak calısmaktadır, beni yarı yolda bıraktı sagolsun. O yüzden "bilgisayarıma virüs girdi / elektrikler kesildi / dedem vefat etti" gibi bahanelerle beni oyalamayacak birisi gerek.

İlgilenen pm atabilir.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    janni
    janni's avatar
    Erkek

İstanbulda değilim yanlız şu söylediklerinde pekde bir şey yok gibi.

Fiyat verebiliyormusun birde proje nedir?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bugün birisiyle görüsecegiz bu konu icin, duruma göre dönüs yaparım sana.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

beyler olayı bitirdik de, simdi cok daha kısa bir islem olan review süreci icin, bana yine sistemci eleman lazım.

bunda herhangi bir ücret söz konusu olmayacak, konuya yazarsanız veya pm atarsanız ayrıntılı bir dönüs yaparım.

Toplam Hit: 986 Toplam Mesaj: 4