[Linux] Şok Fiyatlar Şok Hosting Şok Vps
-
Aha R10'daki mesajımdan kopye
Selam kardeşlerim!...
Burada ilk günlerim olduğu için şimdilik ne rep ne de itrader sahibi değilim. Umuyorum ki bana güvenirsiniz. Güveniniz boşa çıkmaz emin olun
Eğer hosting almak istiyorsanız, bize bir paket ve aldığınız yeri getiriyorsunuz, %40 indirim ile bizden alıyorsunuz !
ŞOK ! -> 6 saatlik deneme hesabı şansınız da var !
İşte sunucu özelliklerimiz :
İŞLEMCI
Adet 2
Tip AMD Opteron 2344HE
Çekirdek bellek 2x Quad-Core
ANA BELLEK
Büyüklük 16 GB
Tip DDR2-667 ECC Registered
SABIT DISK
Adet 3
Kapasite 500 GB
Tip SAS 7.200 upm
Hot-Swap
RAID Hardware RAID 5, ZCR
Denetim birimi LSI 1068
-Panel-
64 bit plesk panel
Bağlantı 100 MBit Switchport
Backbone 110 GBit
Sağlayıcı T-Com, Level 3, Global Crossings, u.a.Ödemeleri Paypal ve bankalar üzerinden yapabilirsiniz. Finans Bank , Garanti Bankası , HSBC üzerinde hesaplarımız bulunmaktadır
-
adamın eski hesabı varsa ve memnunsa neden versin ki hocam sana bir de bu hesaplar senin ne işine yarayacak ayıptır sorması? işine yaramayacaksa daha karlı kampanyalar yapabilirsin. eğer amacın farklı ip'lerden host alıp seo kasmaksa fikir süpermiş..
-
tövbe tövbe
pakedini almıyacaz
bak şu adam 30 liraya 500 gb alan 5 tb band veriyo dicek
bende %40 daha ucuza vericem aynı pakedi =))
-
Buremba bunu yazdı:
-----------------------------
adamın eski hesabı varsa ve memnunsa neden versin ki hocam sana bir de bu hesaplar senin ne işine yarayacak ayıptır sorması? işine yaramayacaksa daha karlı kampanyalar yapabilirsin. eğer amacın farklı ip'lerden host alıp seo kasmaksa fikir süpermiş..
-----------------------------harbi hocam ya seo da o işi ben pek bimiyorum anlatsana bana bi :/ benim biraz seo kasmam gerek bu aralar.
-
hangi mal alıcak merak ediyorum
-
niye ki fiyat/performansı mı beğenmedin :S anlamadım hocam acıklık getirirsen sevinirim
-
Öncelikle yeni sunucun hayırlı olsun.
Alıcı değilim baştan söyleyim.Sadece yazıkların r10'da pek hoş karşılanmaz buna hazırlıklı ol.
1.si yer sağlayıcı faliyet belgesi isterler
2.si vergi levhan var mı diye sorarlar
3.sü hani siten nerde derler
4.sü hani destek nerde derler
5.si r10'dan bir Allah'ın kulu senden host almak açıkçası...
ayrıca
Selam kardeşlerim!...
bu olmamış kimse senin kardeşin değil orda.Nerden kardeşiz diyenlerde çıkabilir
ne rep ne de itrader sahibi değilim
böyle bir katliam olamaz:s
ne repim var nede i trader'im desen yada rep yada itraderim yok da diyebilirdin artık - rep e sahip olacaksın:s
Eğer hosting almak istiyorsanız, bize bir paket ve aldığınız yeri getiriyorsunuz, %40 indirim ile bizden alıyorsunuz !
anlamakta zorluk çekip yanlış şeyler karşına getirebilirler.
İşte sunucu özelliklerimiz :Sunucu özelliklerimiz? kaç kişisiniz?
64 bit plesk panel
ilk defa böyle bir tabirle karşılaşıyorum:D plesk diyip geçsen daha iyi olurdu.
Hayırlı satışlar.
-
doğru ya 64 bit nerden gelmiş :D neyse orda editleyebiliyorum burda değil de.
faaliyet falan işlemde hepsi alınacak
siteyi düzenliyorum
destek vs. hepsi geliyor bu ilk duyuru işte..
-
Siteni aç öyle duyuru yap.. Yoksa güven sağlayamazsın. Ben nokıa e65 i neredeyse yarı fiyatına satmaya calıstım 2 kişi aldı (bu siteden değil)... herkes siteni aç ordan bakalım diyor. Siteyi yaptırıyorum. Sende siteni yapınca millete duyur kanımca :)
-
hocam konunu göçertmeye çalışmıyorum ancak yazıdan pek birşey anlaşılmıyor. onu getirene filan demişsin. ama bence de böyle hostçuluk olmaz siteyi hazırlıyorum filan demişsin bari onları hazırlayıp belgeni alıp yazıyı yazsaydın, böyle eskitiyorsun kendini. hostçuluk aslında zor iştir bir kişiden olmaz destek sisteminin başında bekleyen biri olması lazım server'ın sorunlarıyla ilgilenmen lazım ki inan plesk'le bir sürü sorun yaşayacaksın. seni tbt'den tanıdığım kadarıyla bir heves uğruna server'ı almışsın gibi geliyor bana, yanlış anlama ama. :) şimdiden dostça uyarayım da sonra zarara girme diye diyorum.
-
Buremba bunu yazdı:
-----------------------------hocam konunu göçertmeye çalışmıyorum ancak yazıdan pek birşey anlaşılmıyor. onu getirene filan demişsin. ama bence de böyle hostçuluk olmaz siteyi hazırlıyorum filan demişsin bari onları hazırlayıp belgeni alıp yazıyı yazsaydın, böyle eskitiyorsun kendini. hostçuluk aslında zor iştir bir kişiden olmaz destek sisteminin başında bekleyen biri olması lazım server'ın sorunlarıyla ilgilenmen lazım ki inan plesk'le bir sürü sorun yaşayacaksın. seni tbt'den tanıdığım kadarıyla bir heves uğruna server'ı almışsın gibi geliyor bana, yanlış anlama ama. :) şimdiden dostça uyarayım da sonra zarara girme diye diyorum.
-----------------------------ben çalışanım :) işveren değil