Linux Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rEdD_bOyY
    rEdD_bOyY's avatar
    Erkek
    arkadaşlar bende xp var ama üstüne kubuntu 6.06 kurdum grub çalısıo ama kubuntu başlama ekranı geliyor ve donuyor şimdi ben xp üzerinden grub ı kaldırmak ve linux u silmek istiyorum bunu nasıl yapıcam
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Parabola
    Parabola's avatar
    Erkek
    pek çok yolla yapabilirsiniz. windowsu açıp kurduğunuz partitionuda silebilirsiniz. grub ekranında en son nerede donuyor bunu hatal olarak ubuntu geliştiricilerine bildirmek lazım.

partition magic partitioın kaldırarakta halledebilirsinizi sorununuzu
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek
    Kaldırmak istiyorsan ubuntuyu kurduğun partitionu tamamen sil (formatla), sornasında MBR'yi düzenlemek için windows xp cdsinden başlat. kurtarma konsoluna geç ve "fixmbr" (tırnaklar haric) komutunu yaz. Eğer xp yoksa. 98'den boot et, shift + f5 ile komut satırına geç, "fdisk /mbr" yaz.

linux partitonuı sildikten sonra grub da doğal olarak silinecektir. bu açılışta grub error 15 hatası verir. Bunu gidermek için yukarıdaki adımları uygulamalısın..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rEdD_bOyY
    rEdD_bOyY's avatar
    Erkek
    beyler dediğinizi tam yapyodumki şöle bi sorun çıktı nerden geldiğini bilmediğim ve benim koymadığım bir yönetici parolası soruyor windows dos ortamında yaa..abi napcaz bunu. sabit bi şifresi varmı ??? hay ben böle işin ta aq
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rEdD_bOyY
    rEdD_bOyY's avatar
    Erkek
    bide şu şimdi aklıma geldi abiler bende kubuntu 6.06 installation cd si var yeniden kursam kubuntuyu sorun gidermi???
Toplam Hit: 2024 Toplam Mesaj: 5