Linux Tema
-
Hocalar bu temayı kullanan varmı yada buna benzer örneklerle tema siteleri varsa paylaşırsanız sevinirim.
teşekkürler.

-
http://gnome-look.org/
Google'a best gnome theme diyede aratabilir bir sürü tema bulabilirsin..
-
bu görünümü katan tema değil efektler, Compiz ile saydamlık vermiş conky kullanmış diğer geri kalan linux mint'in tema ve iconları bir tek mouse iconu farklı.
-
By_Mihni bunu yazdı:
-----------------------------
bu görünümü katan tema değil efektler, Compiz ile saydamlık vermiş conky kullanmış diğer geri kalan linux mint'in tema ve iconları bir tek mouse iconu farklı.
-----------------------------ubuntudan minte geçmiştim biraz problemli oldu geçişim mint'i sağlıklı bir şekilde kurduktan sora deniyeceğim hocam
-
Amd-x bunu yazdı:
By_Mihni bunu yazdı:
-----------------------------ubuntudan minte geçmiştim biraz problemli oldu geçişim mint'i sağlıklı bir şekilde kurduktan sora deniyeceğim hocam
-----------------------------Ubuntu forumda
saydamlık ve conky diye
arama yaparsan böyle bir masaüstüne kavuşabilirsin hatta daha güzeline :) -
By_Mihni bunu yazdı:
Amd-x bunu yazdı:
By_Mihni bunu yazdı:
-----------------------------Ubuntu forumda
saydamlık ve conky diye
arama yaparsan böyle bir masaüstüne kavuşabilirsin hatta daha güzeline :)
-----------------------------teşekkürler linux için aklımdasın hocam