Linux Üstünde Asp Çalıştırmak!!
-
Arkadaşlar böyle birşey imkansız mı ?Yada ben mi hiç duymadım.
Ya çok garip birşey var asp ye bayılıyorum.Fakat linux istiyorum.Şimdi php kasmak zor geliyor linux üstünde.bi şekilde linux üstünde asp çalıştırılamaz mı?
-
apache asp var bide bi kaç paralı prg
-
var hemde sun firmasının ama bazı uyum sorunları olması gerekiyor. aynı zamanda perl yada jscript ilede yazabilmen lazım.
-
sandman bunu yazdı:
-----------------------------var hemde sun firmasının ama bazı uyum sorunları olması gerekiyor. aynı zamanda perl yada jscript ilede yazabilmen lazım.
-----------------------------http://www.sun.com/software/chilisoft/
bu galba birazdan linuxa geçip denerim.
pff keşke başta phpye başlasaydımda böyle zorluklar çekmeseydim! :-/
-
php ye başla php kolay bi dil asp den kolay ve esnek
-
asp windows için php linux , php windowsda çalışır ama tam verimli olmaz(linux kadar) asp linux da çalışır ama tam verimli olmaz(windows kadar)
yani işin özü asp kullanacaksan windows kullanacaksın, en sağlıklısıdır.
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------asp windows için php linux , php windowsda çalışır ama tam verimli olmaz(linux kadar) asp linux da çalışır ama tam verimli olmaz(windows kadar)
yani işin özü asp kullanacaksan windows kullanacaksın, en sağlıklısıdır.
-----------------------------abi site işi var (şu an benim kodladığım site değil) cidden büyük bir iş ailemden birine yapıcam.Server oalrak benim makinayı kullanıcam.Şimdi ben zike zike orjinal microsoft mu alayım?
-
niye orjinal alıyorsun ki ?
server olarak kendi pc ni kullanacaksan kendi pc ndeki sistem neyine yetmiyor ama senin kullandığın xp deki iis ile olmaz bu işte win server 2003 kur :)
internette var download linkleri :)
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------niye orjinal alıyorsun ki ?
server olarak kendi pc ni kullanacaksan kendi pc ndeki sistem neyine yetmiyor ama senin kullandığın xp deki iis ile olmaz bu işte win server 2003 kur :)
internette var download linkleri :)
-----------------------------
hocam sakat olmasın sonra ? ?