Linuxde Driver...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hypnotize
    Hypnotize's avatar
    Erkek
    mandrake 10.1 kullaniyorum. modem markasi zoom un tek portlu bi modem i. elimde cd var ama windows versiyonlari var. linux um tanimadi modem i . tanitmak icin napabilirim? bi bilgisi olan yardim ederse sevinirim.

tamam peki hersey guzel yasamdaki gunler gecici dostlar neki hersey ayni umutsa yalan yani bitebilir yani gorebilir seni bugun allah yani dogabilir icinde melek yada seni gorebilir bu gece seytan yani dogabilir icinde iblis
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek
    "modemi modeminin ethernet portu varsa usb yerine ethernetten bağla sorunun çözülecektir" computerwolf oyle dio teknik bir arızadan dolayı under reconstruction durumunda :D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Punisher
    Punisher's avatar
    Erkek
    sanmıyorum dostum arkadaş öyle birine benzemior konuşmasından belli ethernet e takılan modemi bilgisayara tanıtacak kapasitesi yok

dostum istersen sen www.driversearch.com a gir olmazsa bikaç modül vercem msn ekle ozaman win driveri tanıyacak linux ama direk msn ekleme biraz araşdır
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Misanthrope
    Misanthrope's avatar
    Erkek
    eger windows XP driver i varsa elinde ndiswrapper i kullan..
    "man ndiswrapper" nasil kullanilacagini ögrenebilirsin.. her sistemde önceden kurulu degil.. kurman gerekebilir yani..

hadi kolay gele..

Was mich nicht umbringt,macht mich stärker! Nietzsche
Toplam Hit: 1954 Toplam Mesaj: 4