folder Tahribat.com Forumları
linefolder Virüs - Trojan - Keylogger - BotNet
linefolder Linux"De Wine İle Server Oluşturulursa Server Düzgün Çalışır Mı?

Linux"De Wine İle Server Oluşturulursa Server Düzgün Çalışır Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyakk
    manyakk's avatar
    Erkek
    S.a Müritler bir sorum olacak ben linux'de wine yardımı ile RAT Trojan'de bi server oluştursam bu serverın bozulma  yada çalışmama gibi ihtimalı varya client ile serverı acan kişiye arasındaki baglantıda bi sorun olur mu?? beni bu konudaki aydınlatıcı mesajlarınızı bekliyorum mürit arkadaslarım

<?php echo "Gerçek Hayatta Pilotum ama Hiç Uçağım Olmadı"; ?>
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek
    olmaz bir şey, normal çalışır alayı...

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyakk
    manyakk's avatar
    Erkek
    ama calısmıyor =) poison ivy'de server olusturdum fud'layıp 2 arkadasıma gönderdim bir tanesinde 16 bit hatası vermiş bi digerinde ise win32 uygulaması deildir die bi hata vermiş :S  yaa fud'ladıgımda server bozuluyor yada linux'den dolayı ama 1 türlü kanaate varamadım :S elinizde saglam bi cyrpter var mı kullandıgınız fln serverı bozmayan birşey

<?php echo "Gerçek Hayatta Pilotum ama Hiç Uçağım Olmadı"; ?>
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

spynet poison ivy 2-3 downloader denedim

1 tane downloader hariç digerleri terminali dahi açamadı.

"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1n7rud3r
    1n7rud3r's avatar
    Erkek

manyakk bunu yazdı:
    -----------------------------
    ama calısmıyor =) poison ivy'de server olusturdum fud'layıp 2 arkadasıma gönderdim bir tanesinde 16 bit hatası vermiş bi digerinde ise win32 uygulaması deildir die bi hata vermiş :S  yaa fud'ladıgımda server bozuluyor yada linux'den dolayı ama 1 türlü kanaate varamadım :S elinizde saglam bi cyrpter var mı kullandıgınız fln serverı bozmayan birşey

crypt ettiğin için karşıdaki o hatayı alıyor. linux ile bir ilgisi yok. arkadaşın dediği gibi alayı çalışır

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

1n7rud3r bunu yazdı:

manyakk bunu yazdı:

crypt ettiğin için karşıdaki o hatayı alıyor. linux ile bir ilgisi yok. arkadaşın dediği gibi alayı çalışır

banada gösterin şu olayı dünden beri 17-18 tane rat denedim hiç biri çalısmadı 9 tanesi terminali bile açamadı 6-7 tanesi serverı oluşturamadı digerleri oluşturdu ama simgesi değişmedi.

"
Toplam Hit: 2123 Toplam Mesaj: 6